Prijzen in Dieren

Zaterdag 16 juni reisden drie atleten van de wedstrijdgroep af naar Dieren. Bianca van Vugt, Egon Meuleman en Patrick Pater deden er mee met de Veluwezoomtrail, de oudste trailrun in Nederland. En ze kwamen terug met prijzen ...

Voor Egon was het bijzondere loop omdat hij opgegroeid is in Dieren en het gebied goed kent. Een gezellige ambiance, mooi weer en veel deelnemers waren het toneel van een pittige trail. Ondanks de weinige hoogtemeters was het een zwaar parcours. Dit kwam vooral door de lange stroken mul zand, waarbij er een strook ook nog eens behoorlijk omhoog ging.

Dat maakte voor Bianca niet uit: zij liet alle dames in de categorie 35+ achter zich en kwam na 11 kilometer als eerste over de finish. Bij de mannen 35+ liep Egon naar een derde plaats en werd Patrick verdienstelijk elfde.