Konings- en oranjelopen

Ook op Koningsdag lopen er elk jaar weer Keien in de omgeving een wedstrijd of trimloop. Traditiegetrouw zie je in Wijbosch altijd de nodige rode shirts lopen. Zo ook dit jaar. Op een nieuw parcours in het buitengebied van Wijbosch liepen in totaal ruim 400 mensen, jong en oud, hun rondje(s). Daar waar de een lekker wilde lopen, ging een ander voor een snelle tijd.

Het was prima weer om én lekker én snel te lopen. De supermarkten misten op 27 april dan ook een aantal klanten; zij kregen op het podium een gevulde tas uitgereikt.

Bianca van Vugt is in bloedvorm en was in haar categorie de snelste vrouw op de 10k. Ronnie Langens bleek prima hersteld van zijn marathon in Rotterdam. Hij werd tweede bij de mannen in zijn leeftijdscategorie. Zonder marathon in de benen liep ook Theo van der Loop naar een tweede plek, op de voet gevolgd door Theo van Kessel, die derde werd.

Op de 5k snelde een van onze trainers van de mila-groep naar een podiumplek. Peter Meijsberg kwam als tweede over de finish.