Oudjaarscrossen

Traditiegetrouw zijn er ook op oudjaarsdag de nodige loopjes. In Oirschot, Middelrode en Soest waren op 31 december de nodige Keien te vinden.

Oirschot en Middelrode

Van de wedstrijdgroep ging Theo van der Loop eerst naar de Auwjaorscross in Oirschot. Op een parcours met onverharde paden, wat hoogteverschil en veel modderplassen liep hij drie ronden en werd tweede. Bas van Summeren liep een ronde meer en werd zesde.

Voor Theo was het vervolgens haasten geblazen. Om 12.30 uur was de prijsuitreiking in Oirschot, maar om 13.00 uur moest hij aan de start staan bij de Sylvesterloop in Middelrode. Een loop die diverse andere Keien ook op het programma hadden staan. Gelukkig had Theo voorzorgsmaatregelen getroffen, kon hij zijn auto bijna op de startstreep parkeren en hoefde hij alleen van T-shirt te wisselen. Met een goede warming-up in de benen klokte hij na 16,5 km zelf een tijd van 1:12:35.

Soest

In Soest liepen Rob Jansen en Diny Boogerd de Sylvestercross. Dit jaar een ‘echte’ cross met harde regen en veel enorme (modder)plassen. Niet alleen de regen was hard: ook de start van de korte cross (3.200 m) bij zowel de mannen als de vrouwen ging razend hard … Tot en met de enkels in en door de modder en richting finish door een stuk mul zand. Af en toe leek het een soort mudrun. Voor beide Keien was deze cross een echt achterhoedegevecht. Gelukkig had Diny het laatste gedeelte van de wedstrijd zicht op een jongedame en kon die jongedame even later in het mulle zand de achterkant van het mooie Keienshirt bewonderen.

Waar de een op de terugweg naar huis opmerkte: “Ik houd hier wel van”, had de ander daar toch een heel ander idee over.

Ekoplazaloop: volop run en fun!

Ruim zeshonderd deelnemers stonden zondag 17 september aan de start bij de verschillende onderdelen van de Ekoplazaloop. Hardloopwedstrijden, de Business Run, wandeltochten, een Kidsrun, hapjes, drankjes en muziek: er was voor ieder wat wils op de Markt in Uden. 

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en wil alle vrijwilligers bedanken voor hun grote inzet! 

Verschillende Keien eindigden op 17 september op het podium. Zo eindigden Lynn Sterken en Elle van Ravestein bij de Kidsrun op de respectievelijk eerste en tweede plaats in de categorie meisjes 6 en 7 jaar. Hugo Theijssen wist in dezelfde categorie bij de jongens een derde plaats binnen te slepen. Ook in de categorieën meisjes en jongens 8-11 jaar eindigden Keienleden op het podium. Anouk en Laura Barten en Liske van den Berg werden eerste, tweede en derde bij de meisjes 8 en 9 jaar, terwijl Jurre de Groot bij de jongens een bronzen beker won. Steffie Ketelaars en Karlijn Pasmans bezetten respectievelijk de eerste en derde trede van het podium (meisjes 10 en 11 jaar), terwijl Timo van Ravestein en Sjoerd van Roosmalen van burgemeester Henk Hellegers een gouden en zilveren beker uitgereikt kregen. 

Niet alleen de jeugdleden van de Keien, óók de volwassenen lieten van zich spreken. Seth van der Wielen werd op de 5 kilometer derde in de categorie mannen 40+ met een tijd van 18:57 minuten, terwijl Ramona Sour in haar categorie (vrouwen senioren) zelfs won en voor het eerst onder de grens van twintig minuten dook (19:49 min.). Ook Diny Boogerd mocht een fraaie beker in ontvangst nemen; zij won in de categorie 'vrouwen 40+'. Ze finishte in een tijd van 21:54 minuten. Het podium van deze categorie kleurde overigens volledig Keienrood (zie foto). Bianca van Vugt (22:02 min.) en Esther van Duijnhoven (23:32 min.) werden tweede en derde.

Bas van Summeren werd tweede op de 10 kilometer (36:31 min.) bij de senioren, terwijl André Arts in zijn categorie (mannen 40+) deze afstand winnend afsloot: 39.46 minuten. Dorinne Swinkels kwam na 45:26 minuten over de finish en werd eerste bij de vrouwen 40+

De volledige uitslagen zijn hier te vinden. Kijk hier voor de foto's.

Crossen in winters Reusel

Op zondag 10 december organiseerde AVR ‘69 uit Reusel zoals elk jaar de L’Avant Sylvestre crossloop. Het barre winterweer werd door bijna 500 atleten getrotseerd. Daaronder (natuurlijk) ook Keienleden. De zware cross in de sneeuw werd doorTheo van der Loop met een podiumplaats werd bekroond. Hij werd in de categorie mannen 55+ derde. Bas van Summeren had bij de mannen 35+ wat meer tegenstand en liep naar een zevende plaats.

Uitslagen paasweekend

Waar voor velen de paasdagen in het teken stonden van eieren zoeken, trokken ook verschillende Keien hun loopschoenen aan voor een gezamenlijke duurloop of een wedstrijd. paasei

Zo was een aantal Keien actief tijdens de Wielenloop in Rosmalen. Bas van der Zanden finishte op de 10 km in een tijd van 43.17 minuten, Frank Vos liep 48.03 minuten. Mark van Tiel reisde op Tweede Paasdag af naar Kilder (Gelderland) en nam deel aan de 10 km. Op een heuvelachtig parcours (143 hoogtemeters) werd hij negende in de categorie mannen 40+ in een tijd van 44:15 minuten. 

Bas van Summeren werd tweede tijdens de Culemborg City Run met een persoonlijk record op de 10 km: 36.02 minuten.

Mis je jezelf in deze uitslagen? Klik dan op de button rechts en geef je prestatie door!

Keien in 's-Heerenberg

Keien zwerven zo’n beetje over de hele wereld om hun kilometers te maken. Zo stonden er op zondag 3 december een aantal van die zwerfkeien in ’s-Heerenberg. Mark van Tiel, Harold Verkuijlen, Jose Hanenberg, Ellen van der Heijden en Marja van Schayik stonden om 12.00 uur klaar om te starten in de 22ste Montferlandrun. Een altijd sterk bezette en snelle wegwedstrijd over exact 15 kilometer. Het had een paar graden warmer mogen zijn, maar met nauwelijks wind en af en toe een miezerregentje waren de loopomstandigheden goed.

In een deelnemersveld van 4160 lopers ging Mark als een speer en hij finishte in een tijd van 1:05:33. Harold volgde na ruim een minuut in 1:06:48. Bij de recreanten liepen Jose, Ellen en Marja de wedstrijd uit in respectievelijk 1:24:29, 1:28:50 en 1:38:15.

De Montferlandrun is kleinschalig en goed georganiseerd. Met de rustieke omgeving en het prachtige parcours - mét uitdagende klimmetjes - is het een leuk alternatief voor de Zevenheuvelenloop. Ook de Montferlandrun heeft inmiddels een rijke historie. Ondanks de kleinschaligheid weet de organisatie elk jaar wereldtoppers en de beste Nederlandse wegatleten te contracteren en dat leidt tot veel media-aandacht.

Uitslagen weekend 2 april

Leden van De Keien namen in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 april weer deel aan verschillende wedstrijden in de regio. Een aantal viel zelfs in de prijzen tijdens de Drutenloop (Druten) en Kraaijenbergse Plassenloop (Linden). 

Ramona Sour eindigde tijdens de Drutenloop op de derde plaats bij de 5 kilometer in een tijd van 21.03 minuten. Ook André Arts nam deel aan de 5 kilometer: 18.43 minuten. Bram Vlassak werd tweede op de 10 kilometer in een snelle tijd: 35.24 minuten. Birgit van Melis nam deel aan de 10 kilometer: 54:45 minuten.

Bij de Kraaijenbergse Plassenloop eindigde Senna Manders op de derde plaats bij de dames op de 5 kilometer in 22.05 minuten. Ook Ramona Verhoeven (24.48, PR) en Tosca Bannenberg (33:56) namen deel aan deze afstand. Monique Schoppema werd derde op de 10 kilometer (50.28) in de categorie V45-. Ook verschillende mannen van De Keien kwamen in actie. Op de 5 kilometer waren dat Theo van der Loop (19.21), Harold Verkuijlen (19.32), Johan van Hal (19.41) Bertino Manders (20.05) en David Maytum (24.02).

Gefeliciteerd allemaal! Heb je afgelopen weekeind deelgenomen aan een wedstrijd en zie je jezelf niet terug? Geef je prestatie dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Diny Boogerd en Jasper Minkels nemen leiding in crossklassement

Ruim 200 lopers openen het crossseizoen bij de Keien in Uden

Op zondag 26 november stonden ruim 200 hardlopers aan de start van de PNEM-cross in Uden. Een mooi parcours en prettige weersomstandigheden zorgden voor veel enthousiasme bij de deelnemers.

Het mooie bosrijke gebied vormde een prachtige decor voor de aftrap van de 42e Keiencrosscompetitie. Vrijwilligers van atletiekvereniging De Keien hadden hard gewerkt om een mooi parcours uit te zetten voor de cross bij Naat Piek.

Om 10.00 uur trapten de jongste pupillen af met hun cross over 955 meter, gevolgd door meerdere categorieën pupillen en junioren. In totaal stonden er 50 jonge hardlopers aan de start van de PNEM-cross.

153 recreanten en senioren gingen om 10:45 uur van de start voor hun wedstrijd over maximaal zes ronden (9.720 meter). Onder hen bevond zich een aantal ‘Run to the Start’ deelnemers die na een gedegen voorbereiding hun eerste wedstrijd liepen.

De senioren die zich hadden ingeschreven voor alle vier de wedstrijden van de crosscompetitie konden tijdens de PNEM-cross hun eerste punten voor het klassement verzamelen. Diny Boogerd uit Uden was een klasse apart bij de vrouwen en won met overmacht de wedstrijd over zes ronden in een tijd van 46:19. Nijmegenaar Jasper Minkels was even terug op zijn geboortegrond en was bij de mannen de sterkste loper en won in 36:36.

Keiencrosscompetitie afgesloten met zonnige Parkcross

Parkcross_2017_1

Met een lekker zonnetje én met muziek van dweilorkest De Klankentappers uit Uden (op de foto) was de Parkcross zondag 12 maart weer een succes. Ruim tweehonderd deelnemers, jong en oud, stonden aan de start van de laatste cross in de Keiencrosscompetitie.

De Parkcross startte met enkele wedstrijden voor pupillen en junioren. Na afloop verzamelden zij in de kantine voor de prijsuitreiking en konden ze een ballonbeestje krijgen die Paul van Eldonk voor hen maakte.

Vervolgens was het de beurt aan de junioren A en B, senioren, masters en recreanten. Peter Mijsberg, trainer van de Milagroep, kwam als eerste over de streep, gevolgd door Bas van Summeren en Aron Koning. Dorinne Swinkels werd eerste bij de vrouwen, Eefje Hafmans en Rianne Geene werden respectievelijk tweede en derde. Na afloop werd de Keiencrosscompetitie gezellig afgesloten in het paviljoen van De Keien Atletiek met de prijsuitreiking.

Klik hier voor de volledige uitslagen. Foto's staan in ons fotoalbum.

Wedstrijden in Mill, Zeeland, Veghel en Sint-Oedenrode

Ook in het eerste weekend van november stonden atleten van Egon Meuleman weer her en der aan de start. Zaterdag liepen er zeven mee bij de Raboloop in Mill; zondag waren er twee te vinden bij de Krollenloop in Veghel. 

Diezelfde zondag liep Egon zelf in Zeeland. Hij werd daar wederom Nederlands kampioen canicross bij de lange cross, terwijl hij bij de korte cross het zilver opeiste. Theo van Kessel eindigde als respectievelijk zesde en achtste. Blije honden, trotse trainer, trotse atleten.

Mill

Was het op zaterdag bij de start nog druilerig en viel er een spettertje, later ging het gewoon regenen. Met wat wind dus een herfstachtige middag in Mill. Desondanks wel eentje die succesvol was. Op de 5k was Bianca van Vugt bij de vrouwen 40+ de snelste, terwijl Diny Boogerd won bij de vrouwen 50+.

De mannen streden vooral onderling een strijd. Theo van der Loop en Rob Jansen liepen allebei de 10k en gaven elkaar niet veel toe. Theo trok in deze strijd uiteindelijk aan het langste eind en liep een podiumplaats bij de mannen 50+ nét mis. René Cornelissen liep na zijn zware blessure dit voorjaar een prima 47:26. Harold Verkuijlen kwam na 43:17 over de finish.

Op de 5k was er een podiumplek voor Johnny Manders. Hij werd tweede. Ook Johan van Hal en Harry van de Sande keken tevreden terug op hun 5k.

Geen lopers van de groep van Egon, wél aan de start in Mill stonden Marlin van Hal, José Hanenberg en Marja van Schayik. Marlin won zoals verwacht de 5k bij de senioren. José en Marja liepen de 10k en kwamen daarbij gelijktijdig over zowel de start- als finishlijn. 

Veghel

Tijdens de Krollenloop op zondag werd de eer van de wedstrijdgroep verdedigd door Ronnie Langens en André Arts. 

In een mooi zonnetje werd de wedstrijd over 10EM van start tot finish gedicteerd door Keienlid Horacio Pereira, maar Ronnie werd fraai tweede. Dit ondanks het feit dat hij tweemaal verkeerd liep .. Op de 10k liep André een ‘chip-time’ van 40:38.

Ook hier deden meer Keien mee. Bram Vlassak en Ramona Sour liepen op de 10k naar de overwinning.

Sint-Oedenrode

Rob van de Elzen van de woensdagavondgroep liep zondag 5 november de marathon van Sint-Oedenrode in een respectabele tijd van 2:57:32 en werd daarmee derde in de categorie onder 40 jaar.

Lees verder voor de uitslagen

Ann en Wim Ketelaars winnen weer langlauf-medailles!

Jaarlijks vinden in Polen een week lang langlaufwedstrijden plaats in wintersportgebied Polana Jakuszycka, op de grens tussen Polen en Tsjechië. Keienleden Ann en Wim Ketelaars, ook actief als langlaufers, reisden af naar Polen en deden mee aan diverse wedstrijden. Dat leverde drie medailles op! Lees hieronder het verslag van Ann.

In het begin van de week stonden er korte wedstrijdjes op het programma, een 10 km en 15 km klassiek en een speciale avondrace in het donker, waarbij je voorzien van een hoofdlamp een parcours moest afleggen van 10 km. Dit was heel speciaal , maar ook ontzettend spannend omdat de afdalingen door het opvriezen van de sneeuw heel snel waren geworden. Ann__maart_2017

Na enkele dagen rust was het tijd voor het echte werk: drie worldloppet wedstrijden met een 30 km in de skating techniek, een 50 km klassiek en als afsluiter de 25 km klassiek, waaraan ongeveer 23 landen deelnemen. Ik had gekozen voor de 30 en 25 km.
De 30 km leverde een mooie tweede plek op in mijn leeftijdscategorie, maar het hoogtepunt was toch wel de 25 km klassiek.
Dit werd een ware inhaal race, die werd beloond met een eerste plaats bij de Vrouwen 60. Een ware verrassing omdat er toch 21 vrouwen in die categorie aan de start stonden.

Wim stond aan de start van de 30 km skating en eindigde als derde in zijn leeftijdscategorie. Hiermee bleef hij liefst twintig mannen voor.

Ann en Wim: van harte gefeliciteerd namens het bestuur van De Keien Atletiek!

Keien bij ‘De 10 van Cuijk’

Tussen Kenianen, Eritreeërs en Oegandezen waren er zondag 22 oktober ook vijf atleten uit de wedstrijdgroep van Egon Meuleman in een herfstachtig Cuijk te vinden. Harold Verkuijlen en Johan van Hal gingen om 11.00 uur van start voor de 5k. Een uur later was het de beurt aan Theo van der Loop, Rob Jansen en Diny Boogerd. Zij liepen de dubbele afstand.

Regen, wind en een grijze lucht. En dat op de Maaskade in Cuijck, waar zich toch enkele supporters hadden verzameld. Onder hen Hans Mutsaers, supporter en voor de gelegenheid jassendrager van Harold en Johan. Er stond hen een ronde van 5k te wachten en na respectievelijk 19:54 en 20:27 minuten konden die jasjes weer aangetrokken worden. 

Om 12.00 uur gingen Theo, Rob en Diny van start voor de 10k. Zoals aangekondigd werd het even later droog en zelfs het zonnetje kwam bijna tevoorschijn. Prima loopweertje dus.

De ronde van 5k werd door hen tweemaal gelopen. Theo kwam na een ‘chip time’ van 39:04 minuten weer over de finish. Rob klokte 40:24 en Diny finishte na 46:57 minuten. 

Reacties van de lopers liepen uiteen van “beste tijd van dit jaar” en “best tevreden” tot “off-day”, “1½ minuut sneller dan gehoopt” en “weer op de goede weg terug”. Gemiddeld dus tevreden Keien …

Klik verder voor de volledige uitslagen.

Spanning in Keiencross-competitie!

Zondag wordt tijdens de Parkcross de Keiencross-competitie afgesloten. Bij enkele categorieën is de competitie na de Heuvelrugcross
al beslist. Bij diverse andere categorieën zal de Parkcross beslissend zijn wie het podium mag bestijgen.
Om jouw kansen nog eens te overzien en je tactiek te bepalen voor zondag, volgt hieronder de tussenstand na de Heuvelrugcross.

Tussenstand

Prijsuitreiking


Niks Makkie...

Zondag 15 oktober 2017. In bijna zomerse omstandigheden liepen vier Keienleden uit de groep van Egon in Limburg. Net over de grens, in Molenhoek. Molenhoeks Makkie. En wie dan denkt dat dat een makkie is, komt behoorlijk bedrogen uit. Het begin en eind is vlak en over de verharde weg, dat wel. Maar lopers komen er ook een flinke bult zand tegen, waar het gewoon hard werken is (en voor diverse lopers reden om het hardlopen maar even te laten voor wat het is). 

Ondanks een halve marathon in Eindhoven verbeterde Theo van der Loop zijn tijd van vorig jaar op de 10k met zo’n twee minuten. Ook Harold Verkuijlen ging de strijd aan op de 10k. De eerste en laatste kilometer ging het prima, maar het tussenstuk was toch zwaarder dan gedacht. Rob Jansen en Diny Boogerd kozen beide voor de halve afstand. Rob liep soepeler dan vorig jaar op de 10 en hij was dan ook tevreden. Met ongeveer een halve minuut sneller dan in 2016 ging ook Diny erg tevreden naar Uden.

Lees verder voor de uitslagen.

Keien op podium Commanderijcross

Commanderij
Commanderij_2

De Keien Atletiek was goed vertegenwoordigd bij de jaarlijkse Commanderij Bosloop in De Mortel. De cross, waarvan het parcours geheel vernieuwd was, leverde zelfs twee podiumplaatsen op voor Keienleden. Hanneke van der Krieken werd derde bij de wedstrijd over 4.600 meter in 21.13 minuten. Jeroen Vogels werd in zijn leeftijdscategorie derde op de lange cross (9.079 meter in 36.06 minuten).

Kijk voor de uitslagen van de overige Keienleden op de volgende pagina:

24 Start to Runners voltooien Ekoplaza Testloop!

Eind augustus ging de najaarseditie van Yakult Start to Run bij De Keien Atletiek weer van start. Onder deskundige begeleiding van looptrainers en deskundigen op het gebied van onder meer blessurepreventie, voeding en schoenen leerden de bijna dertig deelnemers de kneepjes van het 'hardlopersvak'. Zaterdag 7 oktober werd Start to Run afgesloten met de traditionele Ekoplaza Testloop over 3 kilometer. 

De start van de testloop vond plaats in stadion De Kuip, evenals de finish. Leden van de zaterdagochtendgroep, familie en vrienden zorgden dat alle lopers warm onthaald werden terwijl ze over de finish kwamen. Uit handen van trainster Monique Schoppema ontving iedere Start to Runnereen prachtige medaille, geschonken door hoofdsponsor Yakult van Start to Run. Ekoplaza stelde lekkere appels beschikbaar, terwijl Intersport Superstore zorgde voor een cadeaubon. 

Alle deelnemers waren zeer enthousiast over hoe de trainingen zijn verlopen. Dat bleek ook uit de evaluatieformulieren die zij invulden. Een groot gedeelte van de deelnemers traint dan ook zeven weken door om op zondag 26 november volledig voorbereid aan de start te staan van de PNEM-cross

Klik hier voor de uitslagen van de Ekoplaza Testloop over 3 kilometer.

Klik hier voor de foto's die Toon van den Berg maakte.

Uitslagen Heuvelrugcross

Heuvelrugcross_2017

Vele hardlopers, jong en oud, genoten afgelopen zondagmorgen van de derde cross van de competitie: de Heuvelrugcross. Een pittig parcours over meerdere heuvels en een heuvelrug. Het was prachtweer en de vele toeschouwers moedigden flink aan.

We mochten veel recreanten verwelkomen, wat het een mooi evenement maakt! Ook voor de Keien crosscompetitie werd er flink gestreden. Een spannende race tussen de koploper van de competitie, voorzitter Tjerry van Schijndel en de nummer twee van dat moment Jeroen Vogels. Jur Pauw van Eindhoven Ateltiek kwam als eerste binnen met daarachter Jeroen Vogels. Tjerry werd vlak voor de finish nog ingehaald door Thijmen van der Loop. Dus er is wat verschoven in de ranking van dit moment! Bij de laatste cross, de Parkcross op 12 maart zal er beslist worden wie zich dit jaar Keiencross kampioen mag gaan noemen. Bij de dames kwam Ramona Sour van de Keien als eerste over de streep, zij liep een snelle race en liet de volgende dames ver achter zich. De dames Dorinne Swinkels en Anne Rindt van Eindhoven Atletiek finishten vlak na elkaar. Dorinne en Rianne Geene strijden samen om de eerste en tweede plaats voor de competitie. 

Kom dus kijken of doe gezellig mee op 12 maart bij de Parkcross!
Zie hier alle uitslagen van afgelopen zondag: http://www.uitslagen.nl/

Sportieve strijd tussen Keien tijdens clubkampioenschap (+ extra uitslagen)

Een keer per jaar kunnen leden van De Keien Atletiek zich meten met hun trainingsgenoten tijdens de clubkampioenschappen. Er stond zaterdag 30 september een gevarieerd programma op de rol met voor ieder wat wils.

De pupillen namen 's middags deel aan een meerkamp, bestaande uit vijf onderdelen. Ook voor de junioren stond een meerkamp op het programma. Voor de wedstrijdgroepen en recreanten werd een loopnummer georganiseerd: 3.000 meter. 

Klik hier voor een overzicht van alle uitslagen. 

Toon van den Berg heeft foto's gemaakt. Die zijn hier te bekijken.

Extra uitslagen

Verschillende Keien reisden zondag 1 oktober af naar Breda om deel te nemen aan de Singelloop. Ramon Moritz (56:26) en Jan Kint (1:00:29) namen deel aan de 10 kilometer. André Arts stond aan de start van de halve marathon en wist voor het eerst onder de negentig minuten te duiken: 1:29:44. Gefeliciteerd allemaal met de prestaties!

 

Goud voor Eric van Daalen op NK Masters

Eric van Daalen van De Keien Atletiek nam vrijdag 3 februari deel aan de Nederlandse kampioenschappen indoor atletiek voor Masters in Apeldoorn. Daar behaalde hij in de categorie 'Mannen masters 45+' met een sprong van 1,69 meter een gouden medaille! ,,Helaas tikte ik de lat er bij 1,72 meter er net af, maar ik ben toch zeer tevreden", blikt Van Daalen terug.

In juni vorig jaar werd hij met een sprong van 1,71 meter al Nederlands kampioen outdoor bij de masters. Deze prestatie heeft de hoogspringer indoor dus weten te evenaren. Van harte gefeliciteerd!

Eric_van_Daalen_NK_Masters_2017

Mark van Tiel wint brons op Nederlands kampioenschap run-archery

In Zoetermeer vond op zaterdag 23 en zondag 24 september het Nederlands kampioenschap run-archery gehouden. Run-archery is een combinatie van handboogschieten en hardlopen. Er wordt per heat vier keer een ronde hardgelopen en na elke ronde worden drie pijlen geschoten. Elke misser kost een strafrondje van 100 meter.

Op zaterdag werd de normale afstand (800 meter) gelopen en zondag stond de sprintwedstrijd (400 meter) op het programma. Op een uitdagend parcours in het Westerpark won Keienlid Mark van Tiel op beide afstanden de bronzen medaille. Van harte gefeliciteerd!

 

Winterse Bedafcross trekt 170 deelnemers

Vele vrijwilligers zijn de voorbije dagen hard aan de slag gegaan in de Bedafse bossen om het parcours voor de Bedafcross in orde te krijgen. Ondanks het winterse weer besloot de organisatie de Bedafcross toch door te laten gaan. De eerste cross van 2017 trok uiteindelijk ruim 170 deelnemers. Marc van Gils, trainer van de MILA-groep, won in de categorie 'senioren mannen', gevolgd door Tony de Groot (atletiekvereniging Marvel) en Keienlid Bas van Summeren. Bij de vrouwen trok Dorinne Swinkels aan het langste eind. Rianne Geene en Karin van Venrooij eindigden op de tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen van de Bedafcross. Toon van den Berg heeft foto's gemaakt, kijk daarvoor in het fotoalbum.

Bedafcross_1
Lees meer

Mei 2024
Z M D W D V Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31