Uitslagen paasweekend 27 maart

Ondanks de feestdagen hebben toch weer enkele Keien de sportschoenen aangetrokken om aan de start te staan bij een of andere wedstrijd.

Kardiff_2016

Jeroen Vogels stond zaterdag samen met 16.000 lopers en een collega aan de start van de amateurrace tijdens het WK halve marathon in Cardiff (Wales). De harde wind en een wolkbreuk halverwege de race mochten de pret niet drukken. Het Britse publiek zorgde voor een fantastische sfeer tijdens de gehele race. Verstijfd van de kou en volledig doorweekt nam hij na afloop dankbaar zijn medaille in ontvangst. Zijn tijd was 1:39:05. Zie ook: http://www.cardiff2016.co.uk/

Jeroen Raijmakers had weer eens de stoute schoenen aangetrokken en finishte op de 5km tijdens de Lansingerlandloop in Blijswijk in 26:33.

Mark van Tiel deed op 2e paasdag mee aan de 10 km Paasloop in Kilder (Gelderland). Op een heuvelachtig parcours werd hij 15e bij de mannen senioren met een tijd van 46:57.

Frans van de Kerkhof liep op 2e paasdag de Halve van de Haar. De kwart marathon (10,5km) voltooide hij in een tijd van 56:10.

Gerard van de Hei tenslotte deed mee aan de 40e paasloop in Boxtel. Na 15km kwam hij in 1:02:56 uur over de finish.

Allen, gefeliciteerd met jullie prestaties!

Heb je ook een prestatie geleverd maar mis je je naam, geef dat dan even door via de nieuwtjesknop op deze website!