Keien actief op NK Atletiek!

IMG_0741
In het Olympisch stadion in Amsterdam worden van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus de Nederlandse kampioenschappen atletiek georganiseerd. Verschillende (oud-)atleten van De Keien kwamen zaterdag in actie.

Zo vond zaterdag de hoogspringfinale plaats. Robert Bervoets, vorig jaar nog goed voor zilver, eindigde met een hoogte van 1.95 meter op de tiende plaats in de eindstrijd. Marlijn van Houts (links op de foto) nam deel aan de 800 meter series en kwam tot een tijd van 2:25.30 minuten, uiteindelijk niet genoeg voor de eindstrijd. Joep van Es kwam uit in de halve finale de 110 meter horden. Zijn tijd, 15.97 seconden, was niet voldoende voor de finale.

Oud-Keienatleet Irene van Lieshout won een bronzen medaille op de 5.000 meter met een tijd van 16:27.85 minuten.