Uitslagen internationale cross in Mol 1 november

Keien_logoAron Koning en Teun van den Brand hebben afgelopen zondag 1 november deel genomen aan een internationale cross tijdens cross cup in het Belgische Mol. Deze cross werd op en om het domein Zilvermeer gehouden waar de deelnemers een mooie maar loodzware parcours voorgeschoteld kregen.

Aron mocht als eerste starten in de categorie scholieren over afstand 4370m Aron had een goed en mooie opgebouwde wedstrijd gelopen. Met een mooie eindsprint eindigde hij op een mooie 29 plaats met eindtijd 14.34 min.

Teun mocht voor het 2 jaar in de categorie junioren heren van start gaan, afstand 6200m Teun bouwde zijn wedstrijd rustig op en kon elke ronde mooie opschuiven, en net als Aron kon ook Teun nog een mooie eindsprint eruit persen en eindigde mooi op een keurige 33e plaats eindtijd 23.12 min.

Voor Teun betekent dat hij zijn tijd van vorig jaar met 1.12 min verbeterd had.

Aron en Teun gefeliciteerd met jullie mooie resultaat die jullie in deze internationale wedstrijd hebt behaald, Top!!