Irene van Lieshout pakt brons in Soest

Voor de 33e keer werd op oudejaarsdag in Soest de Sylvestercross gelopen. Na een bronzen ploegenmedaillie bij het EK cross in Belgrado pakte Irene van Lieshout ook nu weer brons in de categorie onder 23 jaar. Nederlands en Europees kampioene Sifan Hassen en Maureen Koster waren evenals bij het EK sneller.

Hoewel Irene niet helemaal tevreden was over haar race, liep ze op het zware parcours in Soest een degelijke race. Na drie ronden van twee kilometer eindigde ze in het totaalklassement in 23.20 minuten als achtste. Marlin van Hal finishte als elfde in een tijd van 24.09 minuten.

Bert van Nunen werd bij de masters 55+ tweede, terwijl C-junior Aron Koning in zijn categorie als vijftiende over de finish kwam.

Het parcours van de Sylvestercross ligt in Soesterduinen. Start en finish vinden plaats in mul duinzand; het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden.
De Sylvestercross maakt deel uit van het Lotto Crosscircuit. De volgende wedstrijd hiervan is op 18 en 19 januari in Kerkrade. Hier wordt dan de 50e editie van de Abdijcross gehouden.

Robert Bervoets verbetert opnieuw clubrecord

Robert_BervoetsRobert Bervoets slaagde er tijdens de tweede wedstrijd van de BNO Instuif in Gemert al in om het 34 jaar oude clubrecord van Jeroen Bronwasser te verbeteren naar 2 meter en 3 centimeter. Tijdens de Zuid-Nederlandse kampioenschappen atletiek in Weert sprong hij zaterdag over 2 meter en 7 centimeter en verbeterde opnieuw het clubrecord.

Uitslagen Tweede Kerstdag

Verschillende Keien trokken Tweede Kerstdag hun hardloopschoenen aan om deel te nemen aan een wedstrLotteKuijpersijd in de buurt. Zo werd in Gemert traditioneel de Kerstloop georganiseerd, in Vught vond de Kangoeroeloop plaats en er waren nog veel meer wedstrijden waar mensen aan de start verschenen. Lotte Kuijpers van De Keien behaalde op Tweede Kerstdag een podiumplaats in Gemert; ze eindigde op de tweede plaats. Meer uitslagen van Keien volgen op een later tijdstip. Heb je zelf ook een wedstrijd gelopen tijdens de kerstdagen? Meld je dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitslagen 2e wedstrijd BNO instuif Gemert 23 augustus

Open_BNO_Instuif_CircuitBij de tweede wedstrijd van het open BNO instuif circuit te Gemert was de opkomst iets minder groot, maar van de 75 aanwezige atleten waren er toch 18 Keien die goede prestaties hebben laten zien, waaronder een nieuw clubrecord bij het hoogspringen en verscheidene PR's. Opvallend was de snelle tijd op de 3000m van Said Hayek van HAC Helmond in 8:29, nipt gevolgd door Sjoerd Weijers van Nijmegen Atletiek in 8:32.

Kijk hier voor de gedetailleerde uitslagen mannen en uitslagen vrouwen. Ook zijn er enkele mooie foto's gemaakt, binnenkort te bewonderen op de website van GAC Gemert. Kijk hier voor de tussenstanden van het circuit na twee wedstrijden of lees verder voor de uitslagen van de Keienleden.

Uitslagen weekend 22 december

Wnterloop_Wilbertoort

Bij de Winterloop De Willy's te Wilbertoord, onderdeel van de trimloopcompetitie van het Land van Cuyk en Maasduinen, waren de Keien met 36 deelnemers goed vertegenwoordigd.

Kijk verder voor alle uitslagen.

Uitslagen Stratenloop Boekel 18 augustus

Stratenloop_BoekelOnder een lekkere zomerse bui maar verder prima loopweer werd afgelopen weekend de jaarlijkse stratenloop in Boekel gehouden. Ook veel Keien deden hieraan mee, met onder andere een eerste plaats bij de dames op de 5 en 10 km, en een derde plaats bji de heren op de 5 en 10 km. Daarnaast liepen de twee estafetteploegen naar de 1e en 3e plaats. Lees verder voor de uitslagen van de Keienleden of kijk op de website van de Stratenloop voor de volledige uitslagen. Foto's van clubfotograaf Toon zijn te vinden in ons fotoalbum of bij de jeugd.

Uitslagen weekend 15 december

Keien_logoDit weekend zijn er door meerdere Keien weer crossen gelopen. Maar liefst 34 Keien stonden aan de start van de Driedorpencross in St. Oedenrode (de 4e wedstrijd in de Kempische crosscompetitie).

Marlijn van Houts werd eerste op de korte cross en verstevigde daarmee haar kopposititie in het tussenklassement. Jefrrey Smetsers werd 5e in zijn race en blijft derde in de competitie.

Bij de Lidocross in Waalwijk liepen Bert en Rita van Nunen. Bert werd eerste in zijn categorie, Rita 4e.

Kijk verder voor alle uitslagen.

Geslaagde eerste wedstrijd BNO instuif circuit

Open_BNO_Instuif_CircuitMet 150 deelnemers op de diverse onderdelen is de eerste wedstrijd van het open BNO instuif circuit meer dan geslaagd! De absolute uitschieter was de 200 meter van Bram Peters in 21,09. Bij het hoogspringen haalde Robert Bervoets als enige de 2.00 meter. Kijk hier voor de volledige uitslagen en de tussenstanden. Foto's zijn te vinden in ons fotoalbum. Kijk verder voor de uitslagen van de Keienatleten.

Succesvolle EK cross voor Marlin en Irene

EK_cross_Belgrado_2013
Bron: Sportbeelden.com

Bij de EK Cross in Belgrado is het Nederlands damesteam onder 23 jaar op de derde plaats geëindigd, na Groot-Britannië en Rusland. Naast de Nederlandse toppers Sifan Hassan en Maureen Koster, deden ook Keien-atleten Marlin van Hal en Irene van Lieshout mee. De laatste internationale medaille is al weer 41 jaar geleden!

Irene werd 23e in haar race in een tijd van 21.04, na een sterk laatste stuk.  ‘Echt goed gelopen’, constateerde ze even voorbij de finish. ‘Iedere ronde kon ik mijn positie een beetje verbeteren. Pas in de eindsprint moest ik wat toegeven.’

Marlin had het lastiger en werd 32e in een tijd van 21.23. ‘Ik wist dat de vorm weg was, maar daar heb ik niet aan willen denken. Ik wilde absoluut die fucking medaille hier met de ploeg, heb alles uit mijzelf gehaald en het is gelukt!’ 

Dames, gefeliciteerd met deze KEI-goeie prestatie!

Mannen competitieploeg naar Zwolle voor promotie!

Keien_logoDe heren hebben zich geplaatst voor de promotiewedstrijd naar de 1e divisie.
 
Op 15 september strijden de heren in Zwolle voor een plek in deze divisie.

Veel succes mannen!

Uitslagen weekend 8 december

AV_Lopersgroep_Deurne_logoDit weekend waren er weer diverse Keien actief met enkele mooie podiumplaatsen tot gevolg. Bij de 30e Nooyen Zandboscross in Deurne werd Bert van Nunen eerste bij de mannen 55+. Rita van Nunen werd derde bij de dames 50+. 

AV_Reusel_logoBij de l'Avant Sylvestre Crossloop in Reusel, de derde wedstrijd van de Kempische crosscompetitie, waren 9 Keien actief. Bij de jongens junioren B werd het een spannende ontknoping: Teun van den Brand werd knap eerste met slechts 1 seconde voorsprong op Gijs van Dijk.

Oss-volo_logoBij de Engelermeer Veldloop in 's-Hertogenbosch werd Gies van Berloo 4e bij de pupillen C, Wicher Ketelaars werd 5e bij de junioren D.

Bij de indoorwedstrijd van DAK Drunen in Vlijmen deden Esther van den Eynde en Rebecca Gilsing mee. Bij de meisjes junioren B is Rebecca eerste geworden met 1,45 op hoog, 5,4 sec bij 35m sprint en 10,27 meter bij kogelstoten. In dezelfde categorie is Esther tweede geworden met bij hoog 1,45 meter, 5,6 sec bij 35m sprint en 8,27 meter bij kogelstoten.

Allen gefeliciteerd met jullie prestaties!

Lees verder voor alle uitslagen.

Uitslagen Trackmeeting Utrecht 9 augustus

Trackmeetings_UtrechtAfgelopen vrijdag is er door enkele Keienleden weer goed gepresteerd op de instuifwedstrijd in Utrecht, waaronder enkele PR's. Zo liep Jan Boer op de 800m weer twee seconden van zijn PR af, en liep Jeffrey Smetsers ruim onder de 10 minuten op de 3000m. Kijk verder voor alle uitslagen.

Uitslagen Montferlandrun 1 december

MontferlandrunDit weekend waren diverse Keien weer actief bij de Pfixx Solar Montferland Run te 's-Heerenberg, een van de mooiste lopen in Nederland.

Bij de mannen senioren liep Harold Verkuijlen de 15km op dit mooie en heuvelachtige parcours in een tijd van 1:12:29. John Klerkx liep bij de masters 35+ een mooie tijd van 59:49. Frans van de Kerkhof liep bij de masters 55+ een tijd van 1:19:23.

Uitslagen 2e vakantiewedstrijd HAC Helmond 31-07-2013

HAC_Helmond_logoHAC Helmond organiseert enkele leuke instuifwedstrijden in de zomer. Deze week was de 2e vakantiewedstrijd, waarbij enkele Keienatleten aktief waren. Kijk verder voor een overzicht van hun prestaties.

Run To The Start testloop

Run_to_the_Start_testloop_23-11-2013

Na Start to Run, waarbij deelnemers in zes weken drie kilometer aan één stuk leren hardlopen, werd bij De Keien Atletiek ook Run to the Start aangeboden. In nog eens zes weken wordt de afstand verhoogd van drie naar vijf kilometer. Zaterdag 23 november eindigde dit blok met een testloop van vijf kilometer rondom het stadion van De Keien.

Irene brons op NK

Na een zeer geslaagd EK onder 23 jaar pakte Irene van Lieshout vandaag tijdens het NK atletiek het brons. In een zonovergoten Olympisch stadion liep ze de 5000m in een tijd van 16.30.69 minuten.

Zilver voor Bert van Nunen op NK Cross

Verschillende atleten van De Keien Atletiek namen afgelopen weekend deel aan het Nederlands kampioenschap Cross tijdens de Warandeloop in Tilburg. Marlin van Hal kwam zondag tot een eindtijd van 29.36 minuten en eindigde op de zevende plaats. Clubgenoot Irene van Lieshout eindigde op vier seconden achter haar op de achtste plek. Een dag eerder behaalde Bert van Nunen een zilveren medaille in de categorie 'Mannen, 55+.

De hardloper uit Erp liep een afstand van 5.600 meter en kwam tot een tijd van 21.31 minuten en eindigde hiermee achter Hennie Punt van Trias uit Heilo (21.05 minuten). De bronzen medaille ging naar Izaak de Bruijne van Altis uit Amersfoort. Rita van Nunen, de vrouw van Bert, nam ook deel aan het NK Cross in Tilburg en kwam in de categorie 'Vrouwen, 50+' tot een tijd van 26.53 minuten over een afstand van 5.600 meter.

Junioren Gijs van Dijk en Aron Koning van De Keien Atletiek zetten ook prima resultaten neer in Tilburg. Gijs werd 59e met een tijd van 16.30 minuten in de categorie Jongens B, 4.300 meter. Daar stonden 89 jongeren aan de start. Aron liep 2.800 meter in de categorie 'Jongens C, tweedejaars' en kwam tot een achttiende plaats in een tijd van 9.57 minuten. 55 jongeren namen deel aan deze categorie.

Uitslagen EK Finland

ek23Drie atleten van De Keien namen namens Nederland deel aan de Europees kampioenschappen voor senioren onder de 23 jaar: Martijn Bervoets (4x400 meter estafetteploeg), Marlin van Hal (5.000 meter) en Irene van Lieshout (5.000 meter).

Uitslagen PNEM-cross 2013

PNEM-cross-2013_2

Vandaag was een zeer geslaagde aftrap van het Keien cross-seizoen. In totaal deden 165 volwassenen en 61 jeugdleden mee aan de PNEM-cross. De uitslagen vind je hieronder.

Foto's van Arjan Borsjé zijn te bewonderen in ons fotoalbum. Foto's gemaakt door Toon van den Berg vind je hier: foto's volwassenen en foto's jeugd.

Keien-team op eervolle 5e plaats tijdens estafetteloop Vaals-Venlo

VaalsVenlo-logo-451x448pxDit weekend is het team van De Keien onder leiding van Jeroen Raijmakers vijfde geworden in de keigezellige estafetteloop van Vaals naar Venlo. Een geweldige prestatie! In totaal deden 46 teams van elk acht lopers mee over dit glooiende en soms pittige parcours van meer dan 100 km door het mooie Limburgse land. Volgend jaar moet het toch mogelijk zijn met meerdere Keienteams mee te doen? Kijk verder voor de uitslagen en voor foto's op Facebook.

Uitslagen Witvencross Veldhoven

Teun_van_den_Brand_1Bij de Witvencross in Veldhoven, de tweede wedstrijd van de Kempische crosscompetitie, werd Teun van den Brand eerste bij de jongens junioren B. Hij verstevigt daarmee zijn positie in het tussenklassement. Marlijn van Houts werd eerste bij de vrouwen op de korte cross.

Afstand Categorie Atleet Prestatie Plaats
8148m M recreanten John Klerkx 34.05 25
8148m M recreanten Giel van de Wijdeven 35.28 34
8148m M senioren Jeffrey Smetsers 30.58 5
6790m M 45+ Egon Meuleman 27.59 10
4074m J junioren B Teun van den Brand 15.18 1
2716m Mannen Maarten van Rhijn 10.07 10
2300m Vrouwen Marlijn van Houts 9.32 1

Kijk op de website van de Kempische crosscompetitie voor de volledige uitslagen en foto's.

Uitslagen Avondinstuif Helmond 25 juni 2013

HAC_Helmond_logoAfgelopen dinsdag hebben De Keien weer enkele goede prestaties neergezet bij de avondinstuif in HAC in Helmond. Esther van den Eynde werd 2e op de sprintmeerkamp bij de meisjes junioren AB, Martijn Bervoets werd 1e bij de sprintmeerkamp bij de mannen senioren. Kijk hieronder voor de overige resultaten.

118 Keien aan de start bij de Zeven Heuvelenloop

Zevenheuvelenloop

Met een overweldigende deelname van 118 deelnemers aan de Zeven Heuvelenloop is De Keien een van de best vertegenwoordigde verenigingen. 5 deelnemers liepen zaterdag de 5km, 32 deden zaterdag de 10km, en 86 Keien stonden zondag aan de start van de 15km. Het was een beetje fris, maar droog dus uitstekend loopweer. Atleten, gefeliciteerd met jullie prestaties! Lees verder voor de uitslagen.

Zilver en brons op de Brabantse kampioenschappen 10km/weg

champagneTijdens de zomerklassieker in Roosendaal afgelopen zondag 23 juni zijn Bert en Rita van Nunen in de prijzen gevallen bij de Brabantse kampioenschappen 10km op de weg. Bert werd 2e bij de masters 55+ in een tijd van 37:46, Rita werd 3e bij de masters 45+ in een tijd van 46:19. Bert en Rita, proost!

Uitslagen Molenvencross Helmond

Op zondag 10 november zijn enkele Keien actief geweest op de Molenvencross te Helmond. Bij de mannen 50+ werd Bert van Nunen ondanks sterke tegenstand tweede in zijn categorie. Zijn ega Rita werd knap vijfde. Maaike Dortmans liep namens de recreanten een mooie prestatie. Bij de junioren D liepen Wicher Ketelaars en Marieke Derksen hun eerste wedstrijd in hun nieuwe categorie en werden knap 14e en 16e.

Uitslagen Molenvencross Helmond 10-11-2013:
Afstand Categorie Atleet Prestatie Plaats
5700m Recreanten Maaike Dortmans 31.47
8600m Mannen 50+ Bert van Nunen 33.24 2
5700m Vrouwen 40+ Rita van Nunen 23.45 5
2400m Jongens junioren D Wicher Ketelaars 10.17 14
2000m Meisjes junioren D Marieke Derksen 10.08 16

Uitslagen Circuit 14 wedstrijd Best (18 juni)

Circuit_14Bij de Circuit 14 wedstrijd in Best van afgelopen dinsdag waren weer enkele Keien aktief, onder andere bij de 80 en 100m sprint, kogelstoten, discuswerpen, verspringen, hoogspringen, en 3000m steeple. Ook zijn er enkele PRs gebroken. Kijk hieronder voor de uitslagen.

Irene van Lieshout tweede in Kaatsheuvel

Irene_va_Lieshout_Maresiacross_2013-11-10Twee weken voor het NK Cross testte Keienatlete Irene van Lieshout zich in Kaatsheuvel. Net hersteld van een oorontsteking liep ze tussen de buien door in het najaarszonnetje de 6,8 km lange Maresiacross in Kaatsheuvel. “Niet goed”, zo kwalificeerde Irene haar race na afloop. Ze werd tweede achter de atlete van Sprint, Sabine van de Reijt.

Het pittige, maar mooie parcours bij De Roestelberg, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, was door de vele regen op sommige plaatsen een modderpoel. Hierdoor werd Irene elke ronde weer uit haar ritme gehaald. “Maar ja, die modder hoort wel bij een cross”, zo relativeerde ze.

Direct na de start moesten de atleten eerst 200 meter door mul zand. Hierna volgden drie rondes van 2,2 km over onverharde paden en stukken duin. Van de Reijt nam direct na de start de koppositie en gaf deze niet meer af. Na 27.55 minuten kwam ze over de finish. Irene van Lieshout finishte ruim een halve minuut later in 28.30 minuten. 

Uitslagen vrouwen senioren competitie 3e wedstrijd (Deurne)

De vrouwen van De Keien behaalden dit weekend bij de 3e wedstrijd van de competitie in Deurne de 7e plaats. Na 3 wedstrijden komen zij uit op de 20e plaats (van in totaal 65 ploegen) en zijn daarmee verzekerd van hernieuwde deelname in de 3e divisie komend jaar. Kijk hieronder voor de volledige uitslagen.

Overige uitslagen weekend 3 november

No_Limits_BladelBij de eerste wedstrijd van de Kempische crosscompetitie deden 4 Keien mee. Teun van den Brand werd eerste bij de junioren B, direct gevolgd door Gijs van Dijk. Jeffrey Smetsers werd zevende bij de senioren. Geert Verstraten deed mee bij de masters 45+.

Bij de D'n Duvelscross in Lieshout werd Bert van Nunen tweede bij de heren op de 8km.

Bij de Bergloop by Night in Rhenen van vrijdag werd Dorothé Paashuis van de woensdagmorgen (WOMO) -groep van Frans van der Pol 1e in haar categorie op de 5,6 km.

Kijk verder voor de uitslagen.

Uitslagen mannen senioren competitie 3e wedstrijd (Weert) - gecorrigeerd

Dit weekend zijn de mannen van De Keien 4e geworden bij de derde wedstrijd bij de competitie. Martijn Bervoets liep een PR of de 400m (48,59), terwijl broer Robert een PR sprong bij het verspringen (6,87). Officieus staan de mannen na 3 wedstrijden nu op een gedeelde plaats 8 in de 2e divisie, gelijk met Rotterdam Atletiek, waardoor ze mogelijk toch nog geselecteerd zijn voor de promotiewedstrijd naar de 1e divisie (onder voorbehoud). Kijk hieronder voor de volledige uitslagen.

Marlin van Hal beste Nederlandse in België

20131103_cross_Mol

Marlin van Hal liet in Mol wederom zien dat ze in vorm is. In een sterk internationaal deelnemersveld finishte de atlete uit Mill als beste Nederlandse.

Uitslagen weekend 14-16 juni

Dit weekend zijn door de Keien van de MILA en wegwedstrijdgroep weer een aantal mooie prestaties neergezet en zijn meerdere PR's gelopen, onder andere bij de Trackmeeting in Utrecht en bij de vaderdaglopen in Sint Oedenrode. Kijk hieronder voor alle uitslagen.

Vele podiumplaatsen De Keien bij de Raboloop te Mill

Raboloop_Mill_2013_klein

Op zaterdag 2 november waren er maar liefst 12 podiumplaatsen voor De Keien tijdens de Raboloop. Met 32 lopers in totaal waren De Keien goed vertegenwoordigd. Horacio Pereira werd bij de mannen senioren eerste in een tijd van 34:58. Theo van Kessel werd bij de mannen 50+ eerste in een tijd van 38:28. Bij de vrouwen was de eer aan Maria van Summeren in een tijd van 45:07. Lees verder voor alle uitslagen. Kijk hier voor foto's van Uden Nieuws en foto's van Toon van den Berg.

Overige uitslagen weekend 9 juni

Naast het NK masters en de Brabantse kampioenschappen zijn dit weekend nog meer Keien aktief geweest. Theo Daanen van de wegwedstrijdgroep liep de halve marathon op het zware parcours van La Roche in de Ardennen, een Keien-team van René Braam, Theo van Kessel, Egon Meuleman en John Klerkx werd tweede op de Maasdijk estafette-marathon, Ton Havekes (2e) en Hugo van Schayik (50e) deden mee aan de 1/8e triathlon in Oss, en Esther van Duinhoven werd vierde in de kwart triathlon in Huizen.

Diverse Keien actief tijdens de marathon van Amsterdam en Molenhoeks Makkie

marathon_Amsterdam_2013In een kolkend Olympisch stadion in Amsterdam met 42 duizend lopers en nog meer publiek hebben de Keien zich weer van hun goede kant laten zien met maar liefst 10 deelnemers op de hele marathon en 1 op de halve marathon. Ook aan Molenhoeks Makkie deden enkele Keien mee. 

Atleten, gefeliciteerd met jullie prestaties! Lees verder voor de uitslagen.

Heb je dit weekend ook ergens gelopen maar mis je je uitslag, meldt dat dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ingmar van der Geest Brabants kampioen meerkamp

Ingmar_van_der_Geest_BK_2013-06-08_2Dit weekend is Ingmar van der Geest Brabants kampioen geworden bij de meerkamp in Gemert bij de junioren A. Ingmar, gefeliciteerd! Daarnaast was Olaf van der Geest aktief, hij is uiteindelijk 5e geworden bij de mannen senioren.

Marlin van Hal tweede Nederlandse in Groningen

4_Mijl_van_Groningen
Na de winst van vorig jaar kwam Marlin van Hal dit jaar als tweede Nederlandse over de finish in Groningen. De 4Mijl van Groningen werd in een tijd van 20.51 minuten gewonnen door Maureen Koster. Marlin liep de 4 mijl in een tijd van 21.10 minuten. Een fikse verbetering van haar tijd in 2012, toen ze een juniorenrecord van 21.50 minuten op de klok zette.

Uitslagen Keienleden NK Masters

Op de NK Masters afgelopen weekend bij AV Cialfo in Epe hebben de Keien zich van hun goede kant laten zien. Bert van Nuenen werd tweede op de 10.000 in de categorie M55+. Toos ter Rele werd tweede bij het discuswerpen V45+, Ingrid Vermeeren 2e bij het kogelstoten V45+, en Marc Elsbeek 3e bij het kogelstoten M40+. Daarnaast zijn nog 3 vierde , 2 vijfde, één zevende en één achtse plaatsen binnengehaald. Kijk verder voor de volledige uitslagen.

Uitslagen weekend 13 oktober

Marathon_EindhovenDit weekend is onder zeer barre omstandigheden de hele/halve marathon van Eindhoven gehouden. Met maar liefst 34 deelnemers op de halve en twee deelnemers op de hele afstand waren de Keien weer goed vertegenwoordigd! Lees verder voor de uitslagen.

Heb je dit weekend ook ergens gelopen maar mis je je uitslag, geef dat dan even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitslagen vrouwencompetitie 2e wedstrijd 2-6-2013

2e wedstrijd 3e divisie (Helmond):

Onderdeel Atleet Prestatie Punten Plaats
100m Esther van der Eynde 14,12 489 8
100m Janne Verstraten 14,50 0 11
200m Janne Verstraten 30,16 0 14
200m Stefanie van den Eynde 29,63 504 12
400m Stefanie van den Eynde 1:11,17 0 13
400m Esther van den Eynde 1:06,59 593 7
800m Denise Smetsers 2:53,47 0 17
800m Marlijn van Houts 2:36,23 606 8
3000m Jet Straver 11:58,27 491 5
3000m Janneke Schimmel 12:43,13 0 11
400m horden Stefanie van den Eynde 1:29,43 335 9
4x100m De Keien 54,91 550 7
Hoog Fleur van Es 1,50 726 2
Ver Marlijn van Houts 4,36 517 5
Kogel Ingrid Vermeeren 8,84 508 6
Kogel Ingeborg van der Geest 7,97 0 10
Discus Toos ter Rele 31,38 572 1
Hinkstap Désirée van den Eynde 8,26 425 10
Speer Désirée van den Eynde 19,63 392 11
Totaal     6708 4

Volledige uitslagen: AtletiekUnie/Competitie

Geslaagde testloop Start to Run

Start_to_Run_logoRuim zestig mensen maakten zes weken geleden de beslissing om te beginnen met Start to Run bij De Keien. Na een aantal weken intensief trainen en informatieve bijeenkomsten over onder meer voeding en schoenen, was het zaterdag 12 oktober tijd voor de testloop van drie kilometer rondom stadion De Kuip. Onder luid applaus van aanwezige toeschouwers en de trainingsgroep van zaterdag kwamen 57 lopers over de finish. Gefeliciteerd iedereen met deze bijzondere prestatie!

Klik hieronder voor alle uitslagen

De foto's van deze testloop staan in ons fotoalbum.

Uitslagen mannencompetitie 2e wedstrijd 2-6-2013

2e wedstrijd 2e divisie (Best):

Onderdeel Atleet Prestatie Punten Plaats
100m Ingmar van der Geest 12,9 0 20
100m Kris Riemersma 12,17 546 13
200m Martijn Bervoets 23,24 716 6
400m Martijn Bervoets 49,38 833 1
1500m Jama Osman Iman 04:18,9 667 11
1500m Job van Asperen 04:34,8 0 17
3000m steeple Ton Rijkers 12:38 373 11
400m horden Robert Bervoets 58,02 756 6
4x100m De Keien 44,98 746 5
Discus Olaf van der Geest 40,28 691 3
Ver Robert Bervoets 6,59 734 3
Hoog Robert Bervoets 1,95 813 1
Hoog Ingmar van der Geest 1,75 0 11
Kogel Marc Elsbeek 12,93 0 5
Kogel Olaf van der Geest 13,33 686 4
Totaal 7561 4

Volledige uitslagen: zie AtletiekUnie/Competitie

Ook Keien actief bij Kustmarathon, najaarsloop en Singelloop

Ook dit weekend zijn er weer Keien actief geweest bij loopjes in de buurt. Tiny Raijmakers en Maria van Summeren reisden af naar de provincie Zeeland om deel te nemen aan de Kustmarathon Zeeland. Ook Harrie Coppens zou meelopen, maar hij kon vanwege ziekte niet van start gaan. Tiny behaalde de eindstreep in 4:06.43 minuten. Deze tijd was goed voor een eerste plek in zijn categorie: mannen vanaf 65 jaar. Maria kwam in 4:23.11 minuten over de finish en werd vierde in haar categorie. Ook Victor Herckenrath kwam namens De Keien uit bij de kustmarathon. Hij liep een tijd van 4:17.29 minuten. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Uitslagen EkoPlaza testloop 2013

Vrijdag 24 mei is de EkoPlaza testloop gelopen in en rondom stadion De Kuip.
Voor velen de eerste echte wedstrijd met startnummer en de spanning rondom een wedstrijd. 
Met ruim 70 deelnemers een geslaagde vrijdagavond! Bij een wedstrijd horen uiteraard ook uitslagen.
Deze staan staan op www.uitslagen.nl 

Uitslagen EkoPlaza testloop

Overige uitslagen weekend 29 september 2013

Marathon_BerlijnDit weekend zijn naast de clubkampioenschappen enkele Keien ook elders aktief geweest. Jama Osman Iman liep de Singelloop in Utrecht (tevens NK) in een geweldige tijd van 32:55. In de Marathon van Berlijn liepen Cemile Kara en Patrick Pater een wereldtijd in respectievelijk 3:51:08 en 3:55:04. In de Posbankloop in Velp liep Okko Schook de 15km in een tijd van 1:16:03.

Uitslagen senioren vrouwen competitie 1e wedstrijd 21-04-2013

onderdeel atleet prestatie punten plaats
400m Marlijn van Houts 1.04.72 641 6
400m Denise Smetsers 1.14.18 0 16
200m Esther van der Eynde 29.20 531 14
200m Janne Verstraten 30.43 0 20
100m horden Ingeborg van der Geest 25.09 87 13
3000m Jet Straver 12.04.22 477 5
3000m Janneke Schimmel 13.04.10 0 12
Kogelstoten Ingrid Vermeeren 9.05 523 4
Kogelstoten Ingeborg van der Geest 8.58 0 7
Hoogspringen Fleur van Es 1.50 726 2
800m Marlin van Hal 2.15.46 849 1
800m Irene van Lieshout 2.15.63 0 2
Verspringen Luka Koolen 3.98 417 12
100m Stefanie van den Eynde 14.16 483 14
100m Janne Verstraten 14.25 0 15
Discuswerpen Moniek Reijs 33.38 612 1
Zweedse estafette De Keien Atletiek 2.43.00 742 9
Totaal     6088 6

Uitslagen clubkampioenschappen 2013

Clubkampioenschappen_2012Dit weekend zijn onder goede omstandigheden de clubkampioenschappen 2013 gehouden in ons Keienstadion De Kuip. De opkomst was goed, met sinds lange tijd weer een ouderwetse coopertest (46 deelnemers), de pupillenwedstrijden nieuwe stijl (36 deelnemers), de meerkamp voor de junioren (34 deelnemers), de seniorenwedstrijden (11 deelnemers), en de 3000m (17 deelnemers). Ook werden Arno van Ravestein, die stopt als trainer specialisatie, en ons mannencompetitieteam, dat onlangs promoveerde naar de 1e divisie, in de bloemetjes gezet. Kijk verder voor de uitslagen. Foto's zijn te vinden in ons fotoalbum.

Uitslagen senioren mannen competitie 1e wedstrijd 21-04-2013

onderdeel atleet prestatie punten plaats
200m Martijn Bervoets 22.83 757 5
400m Ingmar van der Geest 54.93 604 15
100m Kris Riemersma 12.28 524 19
Kogelstoten Olaf van der Geest 13.45 694 5
Polstokhoogspringen Olaf van der Geest 3.30 616 9
110m horden Robert Bervoets 16.09 740 6
Zweedse estafette De Keien Atletiek 2.01.72 909 3
Hoogspringen Robert Bervoets 1.90 769 4
Speerwerpen Eugene Lommen 55.14 701 3
5000m Tom Havekes 16.25.93 667 7
Verspringen Ingmar van der Geest 5.75 548 10
Kogelslingeren Hennie Geurden 34.77 571 6
800m Job van Asperen 2.08.62 609 18
Hinkstapspringen Ingmar van der Geest 11.77 542 9
Totaal     9251 9

Foto's gemaakt door Robert Bervoets

Uitslagen weekend 22 september


Dit weekend waren weer enkele Keien aktief, o.a. bij de 15km trimloop bij Huize Padua, de Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam, de halve marathon van Oisterwijk, en de Maasheggeloop in Boxmeer, waar Maria van Summeren eerste werd bij de dames. Olaf van der Geest deed mee aan de bliksemtienkamp in Gorinchem, en Joep van Es deed mee aan het NK meerkamp voor junioren CD in Groningen. Lees verder voor de details.
GAC_GemertDam_tot_Dam_loopTyphoon_Atletiek

Uitslagen testloop Start2Run en recreanten

De uitslagen van de testloop over 3 kilometer staan online via onderstaande link:

http://www.uitslagen.nl/uitslag?id=2013041315324


Mannenploeg promoveert naar eerste divisie!

De mannenploeg, bestaande uit negen Keien, reisde zondag af naar atletiekvereniging PEC in Zwolle om te strijden voor promotie naar de eerste divisie. Het team eindigde in het algemeen klassement als vierde en stelde hiermee een plek in deze eerste divisie veilig. Hiermee behoort de mannenploeg van De Keien Atletiek vanaf komend seizoen tot de beste 24 teams van Nederland!
Promotiewedstrijd_Zwolle_15-09-2013_1a

Uitslagen Stadioncross Recreanten 10-03-2013

RECR., STADIONCROSS
Plts Naam GJ Woonplaats/Vereniging Tijd
1 Janne Verstraten   Boekel 6:43  
2 Koen Schellinkhout   Grave 6:59  
3 Ryan Robinson   Uden 7:02  
4 Harrie Coppens   Uden 8:38  
5 Esther van den Eijnde   Zeeland 14:15  
6 Geoffrey van de Berg   Uden 16:41  
7 Hessel Gras   Uden 18:42  
8 Anke van Kessel   Uden 18:46  
9 Menno van Zutphen   Uden 18:58  
10 Werner van Bussel   Veghel 20:06  
11 Stijn Verhoeven   Uden 21:42  
12 Giel vd Wijdenven   Erp 22:14  
13 Stefanie van den Eijnd   Zeeland 23:55  
14 Theo Aben   Ledeacker 24:33  
15 John Klerkx   Zeeland 24:42  
16 Bas van de Sanden   Reek 25:36  
17 Albert van de Rijt   Uden 26:27  
18 Michel vd Nieuwendijk   Nijmegen 27:02  
19 Hanneke van de Krieken   Boekel 28:30  
20 Will Pepers   Mariaheide 30:05  
21 Maaike Dortmans   Boekel 30:56  
22 Judith vd Burgt   Uden 32:07  
23 Helma van den Hanenber   Nistelrode 32:09  
24 Dorethe Paashuis   Uden 32:16  
25 Jose vd Ven   Venhorst 32:37  
26 Anita Goorts   Uden 32:38  
27 Silvia van Asselt   Venhorst 32:41  
28 Jan van Ewijk   Uden 33:03  
29 Chantal van Bussel   Veghel 33:14  
30 Harrie van de Sande   Boekel 33:41  
31 Maria Siroo   Zeeland 35:06  
32 Peter Kuijpers   Uden 35:10  
33 Alwin Bax   Boxtel 37:08  
34 Antoinette Siroo   St Hubert 37:33  
35 Bert Scholten   Uden 38:55  
36 Marion van Amerongen   Veghel 39:01  
37 Ruben Jacobs   Uden 39:34  
38 Haitske van Rhijn   Volkel 39:35  
39 Egon Meuleman   Uden 39:44  
40 Gerard Vissers   Uden 40:22  
41 Peter Onstein   Uden 41:30  
42 Ton Rijkers   Uden 41:55  
43 Brigitte Bax   Boxtel 42:13  
44 Jos Linders   Wanroy 42:19  
45 Joop Coolen   Uden 42:31  
46 Jan Verbruggen   Venrost 42:46  
47 Johan Van Hal   Mill 43:07  
48 Jan van Doorn   Erp 43:16  
49 Peter van Houts   Uden 43:18  
50 Theo van der Loop   Zeeland 43:21  
51 Rene Braam   Uden 43:29  
52 Theo van Kessel   Uden 43:40  
53 Geert Kuijpers   Uden 44:17  
54 Marco van der Linden   Eerde 44:27  
55 Anja Riemersma   Uden 44:49  
56 Theo Peters   Veghel 45:38  
57 Bert van de Sande   Boekel 45:45  
58 Mark van Beek   St Anthonius 45:49  
59 Gerrit de Graaf   Uden 46:02  
60 Gerda de Graaf   Uden 46:11  
61 Harold Verkuijlen   Odiliapeel 46:33  
62 Ton van der Beek   Grave 46:47  
63 Bertino Manders   Zeeland 47:18  
64 Eugene Roelofs   Boxmeer 47:29  
65 Geert Verstraten   Boekel 47:32  
66 Michel Poels   Uden 47:40  
67 Annie Claasen   Mill 47:56  
68 Jos Bevers   Uden 48:00  
69 Emiel Verheijen   St. Hubert 48:05  
70 Bert Daverveld   Uden 48:07  
71 Karlijn Roset   Uden 48:11  
72 Ben Cuppen   Veghel 48:20  
73 Erwin Pasmans   Veghel 48:21  
74 Tiny Raijmakers   Uden 48:29  
75 Matthijn Kunz   Uden 49:00  
76 Bert Timmermans   Uden 49:08  
77 Maria van Summeren   Uden 49:16  
78 Judith Hendriks     49:26  
79 Esther van Duinhoven   Uden 49:37  
80 Mari Vogels   Uden 49:59  
81 Walter Stevens   Uden 50:39  
82 Victor Herckenrath   Nistelrode 50:41  
83 Peter Verstegen   Zeeland 50:51  
84 Anne van Galen   Oss 51:04  
85 Christine van Sprew   Veghel 51:06  
86 Maarten Bosch   Loosbroek 51:18  
87 Bjorn van Mierlo   Uden 51:21  
88 Paul Veldhuizen   Uden 51:30  
89 Geert van de Akker   Mariaheide 51:35  
90 Hans Jonkers   Uden 51:56  
91 Marcel de beer   Uden 52:09  
92 Frans Mastenbroek   Veghel 52:12  
93 Hein Vissers   Veghel 53:34  
94 Arno van der Heijden   Uden 54:17  
95 Hugo van Schayik   Langenboom 54:30  
96 Lisanne van Brakel   Uden 54:49  
97 Monique Schoppema   Uden 54:54  
98 Frans Pepers   Mariaheide 54:56  
99 Bas van Sprew   Granada 55:15  
100 Rob van Gool   Erp 56:15  
101 Rene Hoevenaars   Venhorst 56:28  
102 Arie Peters   Uden 56:41  
103 Rene van Uden   Heeswijk Dinther 56:46  
104 Geert van der Burgt   Uden 57:33  
105 Ellen van de Broek   Uden 57:36  
106 Eveline Hoek   Uden 58:16  
107 Wilma Cornelissen   Wilbertoort 58:41  
108 Jetje van Kilsdonk   Nistelrode 58:58  
109 David Maytum   Uden 59:10  
110 Tosca Bannenberg   Uden 59:33  
111 Inez Bosker   Schaijk 59:36  
112 Frank van de Helm   Oss 59:47  
113 Ursula van Dongen   Veghel 1:00:21  
114 Hans van Berlo   Odiliapeel 1:00:22  
115 Dennis van Melis   Langenboom 1:00:23  
116 Gerrie Derks   Volkel 1:00:32  
117 Ria Hanenberg   Boekel 1:00:33  
118 Franci Weijts   Uden 1:00:35  
119 Annie van Neerven   Uden 1:01:01  
120 Nienke van Erp   Nistelrode 1:01:25  
121 Helma van Heesch   Heeswijk-Dinther 1:01:37  
122 Mirella Blauw   Zeeland 1:01:38  
123 Annemiek Dieteren   Zeeland 1:01:39  
124 Marja van Schayik   Langenboom 1:02:02  
125 Floor van Schayik   Langenboom 1:02:03  
126 Nellie Selten   Mill 1:02:05  
127 Ingrid van der Heijden   Uden 1:02:41  
128 Charles Sonneveld   Nistelrode 1:03:29  
129 Annelieke van der Lind   Uden 1:03:41  
130 Anja Bekkers   Heeswijk Dinter 1:05:18  
131 Nicole Verstappen   Oss 1:05:19  
132 Monique van den Broek   Veghel 1:05:28  
133 Karin Dreesen   Berghem 1:06:28  
134 Harrie van Schijndel   Uden 1:07:18  
135 Jos Kempkes   Uden 1:12:40  
136 Cees Roset   Uden 1:13:34

EkoPlaza Keienloop groot succes!

De EkoPlaza Keienloop trok zondag 8 september een recordaantal deelnemers. Ruim 400 lopers namen deel aan de trimloop en de Business Run, twintig wandelaars vertrokken vanuit stadion De Kuip voor een mooie wandeling en ruim driehonderd basisschoolleerlingen waren aanwezig bij de Scholierenloop. Sambanda en Udens Feest Orkest De Foempers zorgden voor muzikale intermezzo’s, veel kinderen waren niet van het springkussen en spelcircuit weg te slaan en het weer zat zondag mee, waardoor een loopfeest voor jong én oud werd gevierd bij De Keien Atletiek! Passie, plezier en prestatie: deze sleutelwoorden waren zondag duidelijk te zien!
  

Uitslagen Heuvelrugcross 2013


Uitslagen van de Heuvelrugcross 2013
Foto's gemaakt door Toon van den Berg

BNO instuif circuit succesvol afgesloten in 's-Hertogenbosch

Open_BNO_Instuif_CircuitDeze vrijdag was onder goede omstandigheden de derde en laatste wedstrijd in het BNO instuif circuit bij OSS-VOLO in 's-Hertogenbosch. In totaal deden er 13 Keienatleten mee.

Over drie wedstrijden veroverden De Keien vier keer de eerste plaats en vier de derde plaats in hun circuit. Atleten, gefeliciteerd met jullie prestaties!

Uitslagen Bedafcross 6 januari 2013 recreanten

Foto's gemaakt door Toon van den Berg

Recreanten
(maximaal 7 grote ronden van 1485 meter)

Naam Tijd
Janne Verstraten 7,3
Marlijn van Houts 13,06
Cora vd Nieuwenburg 17,53
Pascal Slaats 18,57
Marco Verbeek 19,26
Peter Herlings 19,44
Jolanda vd Elzen 19,47
Hessel Gras 19,51
Bianca Klerkx 20,17
Jan Smets 20,32
Nadia van Hal 22,12
Lars Bakermans 22,21
Frans vd Kerkhof 24,02
Jan van Ewijk 24,39
Teun vd Brand 24,50
Ine vd Oetelaar 25,58
Henk Smits 28,15
Peter Schreurs 29,17
Anna van Galen 31,21
Annie Claassen 31,25
Jan Jouke Thijsma 31,45
Judith Hendriks 31,48
Paulien Snoeks 31,51
Geert vd Akker 31,53
Maarten van Rhijn 32,09
Maaike Dortmans 32,49
Christine van Sprew 32,57
Ilona Lintsen 33,07
Helma Hanenberg 33,17
Marieke Stempher 33,20
Chales vd Brode 33,39
Saskia vd Pas 34,17
Rieki van Veghel 34,19
Cecile van Houts 34,32
Bobbi Kruijsen 34,39
Ines van Oort 34,41
Natalia Koveshnikova 34,56
Dorothe Daashuis 34,57
Anita Goorts 35,09
Monique Schoppema 36,13
Rudy Holl 36,16
Michel vd Nieuwendijk 37,12
Mirella Blauw 37,21
Annemiek Dieteren 37,31
Anja Riemersma 37,55
Jan Vos 38,07
Paul Kruijsen 39,01
Bert van Kessel 39,05
Annelieke vd Linden 39,40
Jan vd heuvel 39,41
Karin Dreesen 40,04
Elly Theijs 40,46
Lautenslager 40,53
Huub vd Elzen 41,48
Twan Spiers 42,22
Ursela van Dongen 42,37
Hanneke Stempher 42,57
Ton Rijkers 43,51
Elle vd Broek 44,00
Jeffrey van Hout 44,10
Johan van Hal 44,33
Peter van Houts 44,34
Rudo vd Brink 45,04
Jan Verbruggen 45,21
Henk van Gestel 45,23
Edwin Gierman 46,13
Meino Koning 46,22
Dino 46,26
Cees Roset 46,40
Theo Peters 47,21
Polly ten Tender 48,04
Jos Bevers 48,45
Ton Langenhuizen 49,00
Bertino Manders 49,05
Theo van Kessel 49,15
Nicole Verstappen 49,19
Theo Daanen 49,28
Bas vd Zanden 49,37
Mark de Bie 49,45
Hugo van Schayik  49,47
Bert Timmermans 49,53
Ben Cuppen 50,02
Albert Pepers 50,19
Monique van de Broek 50,20
Harrie vd Sande 50,24
Erwin Pasmans 50,30
Frank Verbeet 50,40
Herman de Laat 50,43
Patrick vd Elzen 50,44
Tiny Raymakers 51,08
Martthijn Kunz 51,15
Marisa Geukes 52,04
Henk Vissers 52,05
Ad vd Heijden 52,23
Geert Verstraten 52,41
Esther v Duijnhoven 52,42
Peter Kuijpers 52,57
Marieke Fleskens 53,00
Bert vd sande 53,15
Bennie vd AA 53,17
Jos Raaymakers 53,25
Walter Stevens 53,25
Diderik Sliedrecht 53,38
Jos Maassen 53,39
Peter Verstegen 53,44
Harold Verkuylen 53,47
Wil Langenhuizen 53,57
Victor Herckenrath 54,19
Hans Jonkers 54,35
Eveline Hoek 54,36
Ronny van den Boogaard 54.36
Ronny Klerk 54,39
Indra Huismans 54,58
Ellen van rossum 54,59
Josine van Brakel 55,08
Marle van Galen 55,15
Eddy Niessen 55,17
Marieke van Aarle 55,57
Hanneke van Aarle 55,58
Frans Pepers 56,30
Marcel de Beer 56,44
Bert Scholten 56,56
Jos van Uden 57,10
Edwin vd Broek 57,13
Hans van Berlo 58,00
Marilotte Boon 58,00
Netty Klokgieter 58,53
Henk vd Aa 59,08
Gerrit de Graaf 59,30
Marieke van Erp 59,42
Rene Hoevenaars 59,45
Bregina Schol 59,47
Marisa Geukes ? 2x 59,48
Gerda de Graaf 59,52
Karin Mulder 60,00
Eveline Hoek ? 2x 60,08
Sabinne v Summeren 60,35
Miranda vd Brand 61,06
Ronald Herlé 61,57
David Maytum 62,05
Gerard vd Hei 62,42
Gerrie Derks 62,46
Franci Weijts 62,47
Frank vd Helm 63,54
Marijn Broodbakker 64,28
Nellie Selten 64,59
Tosca Bannenberg 65,11
Ingrid vd Heijden 65,11

Uitslagen Bernhezeloop en Kuilenloop Mill

Bij de Bernhezeloop deze zaterdag 31 augustus hebben de Keien weer goede prestaties neergezet. Zo veroverden bij de estafette dames het Keien Dreamteam (Hanneke van der Krieken, Maaike Dortmans, Wilma Cornelissen, Helma van den Hanenberg) de 2e plaats, en de WOMO Keienrunners (Dorothé Paashuis, Mariëlle Manders, Anita Goorts, Cora van Nieuwenburg) de 3de plaats. Dames, gefeliciteerd!

Op de halve marathon werd Ton Rijkers 1e bij de masters 40+ in een tijd van 1:22:29. Bij de dames 35+ werd Cemile Kara 3e in een tijd van 1:45:05. In totaal deden 25 keienleden mee.  
Juni 2024
Z M D W D V Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30