Wolbert Fysio


Beste Keien-leden,

Na de eerdere aankondiging in de nieuwsbrief over de vernieuwde samenwerking tussen de Keien Atletiek en Wolbert Fysio, is het nu aan ons de beurt om jullie te informeren over deze samenwerking. De Keien Atletiek is een van de eerste clubs waarmee we de samenwerking vanuit Clubcare zijn aangegaan. Clubcare is een van de diensten van Wolbert Fysio welke is ontstaan door de sterke wens van onze sportfysiotherapeuten om met veel verschillende sporters samen te werken. Door de jaren heen zijn we betrokken geraakt bij diverse clubs en verenigingen; van voetbal tot hockey en van handbal tot aan atletiek!

Wolbert Fysio is gevestigd in Uden, Boekel en Nistelrode. Onze fysiotherapeuten hebben verschillende affiniteiten/specialisaties. Zo kunt u bij ons terecht voor het herstel na een sportblessure, klachten in dagelijkse activiteiten, maar ook voor herstelzorg na een operatie of het herstel na corona. Door middel van multidisciplinaire samenwerkingen met andere zorgprofessionals (o.a. huisartsen, specialisten, diëtiste en het ziekenhuis) kunnen we de zorg om een cliënt zo goed mogelijk organiseren. Daarnaast biedt Wolbert Fysio ook preventie en nazorg aan middels de diensten Vitaal en Leefstijlcoaching. Dit zijn trajecten voor diegene die individueel of in kleine groepen aan een duurzame leefstijl willen werken.

Wat betekent Clubcare op dit moment voor de Keien Atletiek en zijn leden?
Tijdens Start to Run is er een fysiotherapeut aanwezig op en rond de baan voor de eerste vragen bij “pijntjes” tijdens het hardlopen. Middels adviezen of aanpassingen tijdens trainingen proberen we blessure te voorkomen. In de komende maanden volgt er een voorlichting voor alle leden en trainers omtrent blessures en blessurepreventie. De inhoud van deze voorlichting willen we graag samen met jullie input vorm gaan geven, zodat deze optimaal aansluit bij de wensen van de vereniging en zijn leden.

Ook het gratis sportspreekuur is onderdeel van de samenwerking. Alle Keien leden zijn welkom in dit spreekuur na telefonische aanmelding. De spreekuren zijn op maandag 17.00-18.00 uur in Uden, dinsdag 17.00-18.00 uur in Boekel en woensdag 17.00-18.00 uur in Nistelrode. Tijdens dit spreekuur vindt er een screening plaats en krijgt u advies of tips hoe verder om te gaan met de blessure (het is geen behandeling fysiotherapie).

Wij hopen u vooral hardlopend op de baan, op de weg of in het bos tegen te komen!

Daarnaast zult u regelmatig iets van ons horen via de nieuwsbrieven en zien we elkaar hopelijk op de presentatieavond op de Keien.

Met sportieve groet,

namens Team Wolbert Fysio
Martin Krayo





De receptie van Wolbert Fysio is bereikbaar voor het maken van een afspraak: 0413 – 264 879.
Receptie is bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.30 en van 13.35 - 17.00 uur.

 

 

 

 

 

Maart 2024
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31