Marlin en Robert actief op NK indoor

Op 16 en 17 februari jl. was Omnisport Apeldoorn het strijdtoneel voor het Nederlands kampioenschap indooratletiek voor senioren. Marlin van Hal en Robert Bervoets keerden zaterdag met een respectievelijk vierde en zesde plek huiswaarts.

Marlin liep zaterdagmiddag de finale 3000 meter. Op basis van de persoonlijke records stond ze als vierde van de elf deelneemsters aan de start. Met een tijd van 9:54.78 minuten werd dit uiteindelijk ook haar eindklassering in Apeldoorn.
Van de twaalf deelnemers aan het onderdeel hoogspringen ging Robert met een persoonlijk record van 2.02 meter als gedeeld vijfde plaats de finale in. Ook voor hem bleek het podium (nog) te ver weg. In zijn tweede poging sprong hij over 1.98 meter, waarmee hij zesde werd.