Welkom bij De Keien Atletiek

Herhalingscursus EHBO

Op 20 april j.l. zijn 5 trainers van De Keien Atletiek geslaagd voor het praktijkgedeelte van de EHBO-opleiding en hebben daardoor het felbegeerde EHBO-certificaat behaald! Hierdoor is er weer een waardevol aspect toegevoegd aan het kwalitatief en verantwoord training geven aan de leden van de vereniging.

Na een online voorbereidingscursus, waarbij de verschillende vaardigheden die bij een verantwoorde eerste hulp van belang zijn werden toegelicht, was er nu mogelijkheid om de geleerde competenties ook in praktijk te brengen. Dit alles onder toeziend oog van een ervaren EHBO-instructeur. Na deze praktijkavond bleken alle deelnemers voldoende competenties te hebben laten zien om te slagen voor het praktijkgedeelte van het EHBO-examen. Nogmaals, ook namens het bestuur, proficiat met deze prestatie!

Van alle deelnemers die zich hadden opgegeven voor de EHBO-cursus, waren er 4 die er niet in geslaagd waren om de theoretische voorbereiding met de online cursus, correct en tijdig af te ronden. Hierdoor hebben zij helaas geen toegang gehad tot het praktisch examen. De online module is na aanschaf 1 jaar toegankelijk. Hierdoor is het mogelijk om binnen de geldigheidstermijn van het online-diploma, nog aan een praktijkexamen deel te nemen.
Het EHBO-certificaat is twee jaar geldig. 

Mochten er nog Keienleden belangstelling hebben om een EHBO cursus te volgen, dan kunnen ze zich melden bij Antoon Goorts
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

November 2023
Z M D W D V Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30