Welkom bij De Keien Atletiek

Maashorst Trailrun in het zonnetje!

Wat een geluk voor de ruim 400 deelnemers die zondagochtend 3 april aan de start stonden van de tweede editie van Maashorst Trailrun. Na een aantal regenachtige en koude dagen scheen zondagochtend prompt de zon! Extra genieten tijdens de Trailrun, Business Trailrun en Kidstrail met het zonnetje erbij; dwars door de bossen van de Maashorst en de stuifduinen van Bedaf.

De start- en finishlocatie bij Hullie in Uden was heel sfeervol ingericht en voldeed aan alle verwachtingen. De inschrijfpost was natuurlijk ook dé plek om na de trailrun nog even gezellig na te buurten en lekker uit te rusten onder het genot van een warme kop koffie of thee.
Wethouder Harold van den Broek heeft Sport in zijn pakket opende dit sportieve evenement met het startschot, daarnaast mocht de organisatie een flinke steun in de rug ontvangen van de nieuwe gemeente Maashorst. Wethouder Jeroen van den Heuvel, Toerisme en Recreatie, leerde het parcours van dichtbij kennen én ervaren, want hij liep de 22 kilometer mee.

De 420 deelnemers genoten van de diversiteit aan natuur in de routes, professioneel uitgezet door Atletiekvereniging De Keien uit Uden. De sportieve deelnemers aan deze tweede editie van de Maashorst Trailrun lieten zich niet ontmoedigen door de stuifduinen die getrotseerd moesten worden en bleken enthousiast over de routes die dwars door natuurgebied De Maashorst liepen.
De organisatie bestaande uit Maashorst Events en Atletiek de Keien kunnen terugkijken op een succesvol evenement en zien er naar uit volgend jaar nog meer deelnemers enthousiast te maken.
www.maashorst-events.nl

Foto’s Twan Verbakel
Foto’s Marijn Opheij

 

September 2023
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30