Viasana Sponsorverkiezing

Door Frank Sjoerdsma – Op 13 maart om 10:00u is de stemperiode voor de ViaSana sponsorverkiezing van start gegaan. Patiënten van ViaSana die dankzij een advies of behandeling weer in beweging zijn voor een sportclub, goed doel of hobby vereniging, maken kans op een donatie. Doordat ik patiënt ben geweest bij Kliniek ViaSana in Mill en weer in beweging ben bij een vereniging, kan ik deelnemen aan hun sponsorverkiezing.

In 2020 en 2021 ben ik bij een specialist geweest van ViaSana. Na behandeling en oefentherapie was ik volledig belastbaar en kon ik weer hardlopen. Achteraf had ik door de corona maatregelen in 2020 en 2021 het geluk dat de New York City marathon werd gecanceld, want ik had al een startbewijs. Daarna ben ik na een goede trainingsvoorbereiding in 2022 gefinisht in de NYC marathon.

Met deze sponsorverkiezing stimuleert ViaSana haar patiënten in beweging te blijven.

Het werkt als volgt: Patiënten die door een specialist bij ViaSana gezien, behandeld of geopereerd zijn maken kans op een donatie voor hun club, vereniging of goed doel. Er zijn 3 prijzen die elk door één patiënt kunnen worden gewonnen, namelijk €2.500, €1.000 of €500.
De patiënt kiest aan welke stichting of vereniging ViaSana het geld overmaakt. Ik dacht gelijk aan een financieel budget voor het moderniseren van de clubkantine tot een gezellige huiskamer voor de Keien. Mijn persoonlijke ervaring met kliniek ViaSana en nominatie van de Keien met motivatie deel ik op hun site www.viasana.nl.

Als deelnemer mag ik stemmen vergaren door zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen door op mijn ervaring te stemmen. De stemperiode gaat op maandag 13 maart van start en sluit op vrijdag 7 april. Elke bezoeker van www.viasana.nl kan met zijn/haar eigen e-mail adres één stem uitbrengen. Mijn vraag aan jullie is, om allemaal met huisgenoten, familie, vrienden en collega’s jullie stem op mij uit te brengen. Na de stemperiode gaan de 10 ervaringen met de meeste stemmen door naar de eindronde. Hier bepaalt een jury, samengesteld door ViaSana, welke drie ervaringen in de prijzen vallen. Op 21 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Bij voorbaat wil ik jullie alvast bedanken voor jullie aandacht en medewerking voor het goede doel van onze geweldige atletiek vereniging de Keien. Ik hoop dat het een goedlopende actie word.

Met sportieve groet,
Frank Sjoerdsma

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.