Uitje Sportief Wandelgroep

Door Rina Brugmans – Wat hebben we genoten van ons wandeluitje in mei. Mooie omgeving rondom de Kienehoef en door het Dommeldal. Na vijf km wandelen hadden we een gezellige stop in het dorp Sint-Oedenrode (ofwel Rooi) met Brabants bakje koffie en gebak. Vervolgens weer verder gewandeld door het mooie Dommeldal en afgesloten met een heerlijke lunch bij De Helden Van Kien op Natuurpark De Kienehoef.

Het was een zonovergoten dag met een gouden randje. Beter hadden wij het niet kunnen treffen! Ook fijn om te vermelden dat de EHBO-koffer niet open is geweest. Allemaal lekker fit en in goede gezondheid.

Complimenten voor iedereen. Jullie waren een gezellige groep, ook onder elkaar. Dat geeft verbinding en schept een goede band. Dank ook aan iedereen die heeft gereden. Volgende keer staat er een andere verrassing op het wandeluitje… Ans en Ieneke, jullie ook bedankt voor stand-by.

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.