Tiny Raijmakers ‘Lid van Verdienste’

Door de ALV van 16 november 2022 is Tiny Raijmakers benoemd tot “Lid van Verdienste” van Atletiekvereniging De Keien. Een gebaar van waardering voor een man die zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet voor onze vereniging.

Het gezicht van de Keien; een echte ambassadeur. Actief op vele fronten; Initiatiefnemer Start to Run, Wekelijks actief binnen de accommodatie commissie, onmisbare kracht bij het organiseren en het verlenen van hand en span diensten bij wedstrijden, crossen en andere evenementen. Altijd inzetbaar. Al s trainer zeer bevlogen, deskundig en sociaal betrokken.

Een korte samenvatting van ontzettend veel inzet, aandacht, kennis maar ook sociaal medeleven, humor, verhalen en anekdotes. Te veel om volledig te beschrijven maar bijzonder en zeer verdienstelijk voor onze vereniging! Namens onze mooie club; Van Harte gefeliciteerd.

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.