Start crosscompetitie op zondag 27 november

Eind november gaat de 46e editie van de Keiencrosscompetitie van start. In de bossen bij Naat Piek, nabij het oude PNEM gebouw, kunnen hardloopliefhebbers uit de regio weer de strijd met elkaar aangaan in diverse leeftijdscategorieën. De organisatie van De Keien zal weer een mooi en afwisselend parcours uitzetten voor de deelnemers.

De PNEM-cross begint om 10.00u met de wedstrijden voor mini’s, en pupillen (A/B/C), gevolgd door wedstrijden voor junioren C/D om 10.15u. De wedstrijd voor junioren A/B en senioren gaat om 10.45u van start. De recreanten starten ook om 10.45u en kunnen 1 ronde (1.620 meter) tot maximaal 6 ronden (9.720 meter) afleggen en hebben de mogelijkheid om na iedere ronde te finishen.

Iedereen kan deelnemen

Deelname aan de PNEM-cross is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. Deze laagdrempelige wedstrijd is zowel voor ervaren lopers, als beginners die willen kennismaken met hardlopen op onverhard terrein. Bovendien is crossen een mooi alternatief om je conditie op peil te houden in de wintermaanden.

Inschrijven

Met korting voorinschrijven voor alle vier de crossen is mogelijk tot en met zaterdag 26 november via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven voor de PNEM-cross is mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. De kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.

Crosskalender

De Bedafcross gaat op zondag 8 januari van start, gevolgd door de Pannekoekenbakkercross op zondag 5 februari. De afsluitende cross wordt gehouden in het sportpark van Uden, waar op zondag 12 maart de Parkcross van start gaat.

Vragen? Neem contact op via keiencrossen@dekeienatletiek.nl

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.