Schrijf je in voor de Maashorst Trailrun

Zondag 7 april 2024 staat alweer de vierde editie van de Maashorst Trailrun op het programma. Deelnemers kunnen kiezen uit afwisselende routes over 5, 12 of 22 kilometer. Start- en finishlocatie van deze trailruns is dit jaar Beachclub de Maashorst in Schaijk. Trail jij met ons mee in het nieuwe jaar? Schrijf je dan nu in!

Korting voor vroege vogels
Een sportief feestje waarbij je de mooiste plekken van natuurgebied De Maashorst ontdekt: dat is de Maashorst Trailrun. Deelnemers krijgen een volledig parcours voorgeschoteld over onverharde, soms heuvelachtige paden. Daarnaast is er onderweg ruimte om even kort te pauzeren bij de verwenposten waar voor de deelnemers drinken, fruit, snoep, chips en andere lekkernijen klaarstaan. Iets voor jou? Schrijf je dan snel in via www.inschrijven.nl! Vroege vogels die zich voor 24 maart aanmelden, krijgen liefst € 2,50 korting op het inschrijfgeld.

Voor jong én oud
De Maashorst Trailrun is geschikt voor iedereen die van een leuke sportieve uitdaging houdt. In 2024 vindt de Maashorst Trailrun plaats op een nieuwe locatie: Beachclub de Maashorst in Schaijk. “Een prachtige uitvalsbasis, vanwaar deelnemers al snel de Maashorst induiken. Hier kunnen ze een afwisselende route door de natuur verwachten.” Ook kinderen krijgen weer de kans om de sportieve strijd met leeftijdsgenoten aan te gaan. Zij lopen een route van 1 of 2 kilometer.

Business Trailrun
Bedrijven die sportief voor de dag willen komen, kunnen deelnemen aan de Maashorst Business Trailrun. Alle deelnemers kiezen hun eigen afstand (5, 12 of 22 kilometer), starten samen met de individuele lopers en genieten na afloop van een smakelijk buffet.

Inschrijven
Zin in een sportieve uitdaging in de natuur? Schrijf je nu in voor de Maashorst Trailrun. Houd deze website in de gaten voor actuele informatie. Of volg de Maashorst Trailrun op Facebook of Instagram.

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.