Zondag 21 april 2024 vond in het Sportpark van Uden, in samenwerking met De Keien Atletiek de 2de editie van het RAU Maashorst Healthy Fest plaats.

Een dag vol workshops en inspiratiesessies op het gebied van sport, vitaliteit, mindfulness, voeding en meer. Deze editie werd nog mooier en groter dan de eerste.

De 20 aanbieders verzorgden workshops en inspiratiesessies op het gebied van sport, vitaliteit, mindfulness, voeding. Van yoga, ademhaling en qigong tot salsa, bootcamp en boksen. Bij de Keien waren workshops Power walk, sportief wandelen en hardlopen en targetsprint.

Djembe Pamoja en Wiep Music zorgden voor de muzikale noten en diverse cateraars en groenteboeren uit de omgeving maakten de lunch. Stichting Dichterbij maakt op hun dagbestedingslocaties meer dan 1000 meter Healthy Fest slingers.

De zon maakte het Healthy Fest compleet. Het was nog wel koud, maar boven in de kantine bij de Keien was er keuze uit verschillende soorten soep. Daardoor konden de deelnemers lekker opwarmen. Vrijwilligers van Ontmoetingscentrum Balans en andere vrijwilligers zorgden voor deze lekkere gezonde soepen.

Na afloop waren de deelnemers zeer enthousiast en vertelden dat ze volop genoten hebben van het event. Altijd fijn om te horen.

Hartelijke dank aan onze trainers en Keienvrijwilligers die meegewerkt hebben om deze dag tot een succes te maken!

 

Meer lezen

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.