Geniet & Beleef tijdens onze Zomerse avondwandeling

De Keien Atletiek organiseert in de maanden juli en augustus een avondwandeling onder leiding van wandelcoach Julia Smeehuijzen. De avondwandeling “Geniet & Beleef” start in de eerste week van juli tot en met de laatste week van augustus op iedere woensdagavond.

We wandelen in de Maashorst en gaan daar genieten van de prachtige vergezichten, de avondluchten en de wilde dieren. Geniet en beleef dit met elkaar. Bij de laatste wandeling op 31 augustus kunnen we op het einde van de wandeling genieten van de ondergaande zon.

Wat houdt het in?
Wandelen op elke woensdagavond in juli en augustus van 19.30 – 20.30 uur. Dat zijn 9 wandelingen op 6, 13, 20, 27 juli en 3, 10, 17, 24, 31 augustus. Het verzamelpunt en eindpunt is op Pnemstraat 1, Uden. De wandeling is in een matig tempo en iedereen is van harte welkom.

De 9 wandelingen kosten €35,-. Aanmelden kan bij Julia Smeehuijzen, wandelcoach, via emailadres sportiefwandelen@dekeienatletiek.nl. Meer info zie hier.

Dus kom genieten en beleven in de Maashorst!

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.