Diploma’s behaald door de wandeltrainers

Rina, Ans, Julia, Wim, Christel, Anita en Ineke hartelijk gefeliciteerd!

Dankzij de NOC*NSF en de samenwerking met de KWBN mochten we wandeltrainers opleidingen aanbieden bij onze club. Bij de Keien Atletiek behaalden, op zaterdag 1oktober, 5 mensen het diploma WANDELBEGELEIDER 1. Dit waren Ans Nabuurs, Wim Ketelaars, Christel Scholten, Anita Goorts en Ineke Huijer.

Op 19 november jl hebben Rina Brugmans, Ans Nabuurs, Julia Smeehuijzen, Christel Scholten, Anita Goorts en Wim Ketelaars hun opleiding met succes afgerond voor WANDELTRAINER 2 wederom gegeven door opleider Bart via de KWBN.

Deze 2-daagse opleiding hield in: een blok theorie en praktijk. De praktijkuren waren leerzaam om nieuwe inzichten te krijgen over de techniek van het sportief wandelen en de theorie vormde daarop een goede aanvulling en ook de ervaringen die uit de praktijk van onze trainers kwamen, werden uitgewisseld. Door stage te lopen bij een van de wandeltrainers werden nieuwe ideeën opgedaan die in de praktijk worden toegepast. Een 5-tal verslagen, sportfolio, werden gemaakt en goed omschreven wat er daadwerkelijk in de praktijk gebeurt, een calamiteitenplan, een activiteitenplan, bijvoorbeeld een wandeluitje plannen, en een 3-tal stages.

De komende jaren kunnen we met deze kennis en ervaring met frisse moed weer van start gaan om wandeltrainingen te verzorgen, op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagochtend van 9.00 -10.30 uur in de mooie omgeving van de gemeente Maashorst.

Voor meer informatie:

https://dekeienatletiek.nl/sportief-wandelen/

Komt u ook een keer?

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.