Cora viert d’r verjaardag

Op 2 januari is de verjaardag geweest van onze trainster, Cora van Nieuwenburg van de zaterdag ochtendgroep.

De laatste zaterdag van de maand is er na de training altijd ’n social meeting in de kantine met koffie/thee én gebak. Vanuit de taartpot (waar iedereen in lapt) worden dan alle verjaardagen van die maand gevierd. Telkens weer is dit een gezellige training afsluiting, voor de sociale contacten.

Nu de laatste zaterdag van december op de 30e viel, had Cora als verrassing heel toepasselijk getrakteerd op heerlijke oliebollen. Daarmee werd tevens de laatste zaterdag training van 2023 gezellig afgesloten.

Uiteraard werd Cora alvast hartelijk toegezongen voor haar aanstaande verjaardag, net in het nieuwe jaar. Ingrid overhandigde haar een mooi boeket bloemen, namens de hele groep.

Op de 1e zaterdag training in het nieuwe (olympisch) jaar 2024, was Cora aangenaam verrast toen het hek bij de hoofdtribune feestelijk versierd was met gekleurde vlaggetjes. Speciaal de avond ervoor opgehangen voor haar. Nogmaals werd even stil gestaan bij haar verjaardag en sprak Frank haar toe.

Ook nu werd zij hartelijk toegezongen door het enige gemende loperskoor van de gemeente Maashorst! Tevens bleek ook Diana die dag jarig te zijn. Alle reden voor de beide dames om de Hawai slinger om de nek samen te delen.

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.