Anita Goorts vrijwilliger van het jaar 2022

Op zondag 22 januari hebben we na 3 jaar weer onze traditionele medewerkers bijeenkomst gehouden in het Keienpaviljoen. Een vrijwilligerlunch voor onze trainers, medewerkers en vrijwilligers die structureel actief zijn voor onze vereniging.

Tijdens deze bijeenkomst is Anita Goorts uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2022. Naast haar actieve deelname aan de woensdag- en zondagmorgen-groep (waar ook regelmatig, mede door haar, activiteiten georganiseerd worden voor sociale aspecten), is zij ook loop- en wandeltrainer, trainingscoördinator, verzorgt zij (mede) de Keien-site, bevordert de interne berichtgeving, is zij actief jurylid, actief EHBO-er en bovenal een enthousiast Keien lid.

Voorzitter Theo van Kessel overhandigde deze middag dan ook zeer overtuigend de wisselbokaal en het persoonlijke aandenken. Anita jij hebt deze eretitel dubbel en dwars verdiend! Namens de hele vereniging van harte gefeliciteerd!

Verder waren er een 70-tal vrijwilligers aanwezig die bijzonder genoten van de aangeboden lunch. Deze middag was speciaal georganiseerd door het bestuur om, na de corona-beperkingen, toch een manier te vinden om ieder die zich in de achter ons liggende periode heeft ingezet op allerlei gebied binnen de vereniging, te bedanken voor hun inzet.

Onder begeleiding van live-zanger Dave, was de voortreffelijk opgediende tafel voorzien van een rijkelijke keuze van verse broodjes en een uitgebreid assortiment broodbeleg.

Na de lunch was er voor ieder een uitgebreide gelegenheid om informeel met elkaar van gedachten te wisselen. Hiervan werd ook uitgebreid gebruik gemaakt, onder het genot van een hapje en een drankje.

Na afloop van de bijeenkomst, was er nog een spontaan applaus voor de werkgroep die de uitvoering van de middag verzorgd had. Want zonder hen, was de presentatie van de middag niet mogelijk geweest.

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.