Zomercursus Power Walk bij De Keien.

De Keien Uden organiseert vanaf donderdag 23 mei 2024 een cursus Power Walk van 10 weken.

Is hardlopen te belastend en vind je wandelen leuk maar zoek je toch meer uitdaging? Kun je een half uur stevig doorwandelen? Dan is Power Walk iets voor jou! De Keien Uden organiseert vanaf donderdag 23 mei 2024 een cursus Power Walk van 10 weken.

Onder begeleiding van een ervaren wandeltrainster werk je in de frisse buitenlucht aan je conditie en kracht. We gaan een uurtje flink doorstappen met tempowisselingen, balans en lichte krachtoefeningen waarbij alle spieren aan bod komen.

De trainingen zijn afwisselend. Er wordt gebruik gemaakt van duur- en intervaltrainingen, eventueel in spelvorm én er wordt gebruik gemaakt van de omgeving.
Je leert een goede looptechniek en loophouding aan en je conditie en kracht nemen toe. Je voelt je fitter en meer in balans.

Zet nu de eerste stap!
Op donderdag 23 mei starten we met de cursus. Deze cursus duurt in totaal 10 weken. Er is ruimte voor maximaal 20 personen. Tot 19 juli trainen we elke donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. We lopen zowel op de atletiekbaan van de Keien als in de bossen (bij Naat Piek en Bedaf).

De kosten van de cursus zijn €50,-. Na afloop kun je je aansluiten bij onze Power Walk-training.

Iets voor jou?

Meld je dan aan door een mail te sturen naar: info@dekeienatletiek.nl

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.