Atletiek Trainingen wedstrijdatletiek

Trainingen wedstrijdatletiek

Trainingen pupillen
De pupillen groepen trainen 2 keer per week. De trainingen vinden plaats in het atletiekstadion van De Keien. Een deel van de winter trainen de U10, U9 en U8 pupillen op maandag in de zaal. Dit zal gemeld worden in de groeps-app.
Zorg dat uw kind op tijd aanwezig is bij de trainingen, maar maximaal 15 minuten voor aanvang. De atleet meldt zich ten alle tijden bij de trainer af wanneer hij/zij voortijdig de baan verlaat. Kan u kind niet komen trainen, dan graag afmelden bij de trainer (iedere groep heeft een eigen app groep).
Het is mogelijk vanaf de tribune of in de kantine (als deze geopend is) te kijken naar de training. Wilt u de trainer spreken, dan dit graag doen vóór of na de training.
Tijdens schoolvakanties gaan in principe de trainingen niet door, tenzij dit anders is gemeld in de diverse groeps-apps.

Trainingen junioren U14 en U16 jaar
Deze junioren groepen trainen 2 keer per week. Alle onderdelen komen in deze trainingen aan bod, maar vanaf U16 zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld één per week te specialiseren op specifieke onderdelen. Dit gebeurt altijd in overleg met trainers.
Tijdens schoolvakanties gaan in principe de trainingen niet door, tenzij dit anders is gemeld in de groeps-app.

Trainingen junioren vanaf U18 jaar en senioren
Voor deze leeftijd categorieën kan ervoor gekozen worden om alle onderdelen te blijven doen, of ervoor kiezen om te specialiseren op bepaald onderdelen van de atletiek. Het aantal trainingen kan variëren van 2- 4 keer per week.
Om te kunnen trainen in een specialisatie groep kan het zijn dat enige sportieve achtergrond een vereiste is. Soms is het advies dan om eerst een periode bij de algemene trainingsgroep mee te trainen.

Regelement tijdens trainingen
Om veilig te kunnen sporten voor iedereen is het van belang dat bepaalde regels op de atletiek baan en het middenterrein worden nageleefd. Kijk voor de afspraken over het baangebruik bij de reglementen. (huishoudelijk reglement; hfst. 10). De trainers zullen hier ook op toezien en bij onveilige situatie u hierop aanspreken.

Proeftrainingen

Om kennis te maken met atletiek, krijgt iedereen de gelegenheid om geheel kosteloos vier weken mee te trainen met een jeugdtrainingsgroep (zie bij lidmaatschap/contributie het leeftijdstabel) Schrijf je nu in via het elektronisch inschrijfformulier.

Tip: mocht het verzenden niet lukken, let dan op dat alle vakjes ingevuld zijn.

Na 4 weken gaat je lidmaatschap automatisch in. Dus je hoeft niets meer te doen. Wil je na 4 weken geen lid worden, meld je dan even af bij de ledenadministratie: ledenadministratie@dekeienatletiek.nl. Doe dit voor het einde van de 4e week.

Pupillen U10, U9 en U8

Maandag
18:00 – 19:00 uur
Baan of Zaal*: Maarten / Maurice / Desiree
Woensdag
18:00 – 19:00 uur
Baan: Stefanie / Maurice / Stefanie
*Gymzaal BS De Tandem; Leeuweriksweg; Uden (Ingang via paadje aan zijde busstation)

Pupillen U12

Maandag
18:00 – 19:15 uur
Baan: Timo / Moniek
Woensdag
18:00 – 19:15 uur
Baan: Timo / Ilona

G atleten

Vrijdag
18:15 – 19:15 uur
Baan: Desiree

Junioren U14 en U16

Dinsdag
19:00 – 20:30 uur
Baan: Arno / Abel
Donderdag
19:00 – 20:30 uur
Baan: Betsie / Esmee / Janna

Vanaf junioren U18

Maandag
19:15 – 20:45 uur
Baan:
Sprint: Arno
Horden: Bavo
Allround: Geert
Dinsdag
19:00 – 20:30 uur
Baan:
Midden/lange afstand: Peter
Woensdag
19:15 – 20:45 uur
Baan:
Sprint: Arno
Donderdag
19:00 – 20:30 uur
Baan:
Werpen en allround: Moniek / Eugene
Midden/lange afstand: Peter
Vrijdag
19:15 – 20:45 uur
Baan:
Sprint en hoog: Arno
Zondag
10:00 – 11:30 uur
Baan (okt tot mrt: bos)
Sprint: Arno
Trainers jeugd