Welkom bij De Keien Atletiek

Jong en oud geniet van zonnige Maashorst Trailrun 

Foto's Toon van den Berg

Foto's Angelique van Haaren

Foto's Annelieke van der Linden

Foto's Marijn Opheij

Een sportief feestje. Dat was de eerste editie van de Maashorst Trailrun, die zondag 7 april plaatsvond in het prachtige natuurgebied dat de gemeenten Uden, Landerd, Oss en Bernheze met elkaar verbindt. Bijna zeshonderd deelnemers werkten zich in het zweet en genoten met volle teugen van de fraaie routes door het bos.

Mooiste plekken
Deelnemers konden kiezen uit 24, 12 en 5 kilometer en kregen een fraai parcours voorgeschoteld waarin ze de mooiste plekken van De Maashorst ontdekten. Even pauzeren met wat eten en drinken? Dat was mogelijk bij een van de speciale verwenposten die de organisatie speciaal had ingericht op een aantal plekken in De Maashorst en waar vrijwilligers de deelnemers voorzagen van drank, fruit, zoete en hartige versnaperingen. En alle deelnemers eindigden in stijl: de finishboog was opgesteld op het strand van camping De Heische Tip.

Kidstrail
De Maashorst Trailrun werd om 13.00 uur afgesloten met de Kidstrail. Hierbij zorgden de enige echte Docus de Das en Osje voor het startschot. Bijna vijftig kinderen legden onder aanmoediging van hun familie een parcours van 1 kilometer af en ontvingen na afloop een fraaie houten medaille, met daarop het gelaserde logo van de Maashorst Trailrun.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie. De volgende editie van de Maashorst Trailrun? Die vindt opnieuw plaats op de eerste zondag van april, een week na het Maashorst Walking Event. De locatie is nog een verrassing.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30