Welkom bij De Keien Atletiek

Derks Tuinmachines en De Keien Atletiek vinden elkaar

De vrijwilligers van De Keien Atletiek kunnen veel, maar onderhoud van maaimachines moet je aan een professional overlaten”, aldus Albert van der Rijt van de sponsorcommissie. “En zo ontstaat er een wisselwerking: Derks Tuinmachines is blij met het onderhoud van ons materiaal, wij erg blij met hen als sponsor.”

Een opgevoerde grasmaaier voor Has van Cuijk 

Hans Derks van Derks Tuinmachines vertelt: “Eigenlijk dateert het contact al vanaf 1994. Wij zaten toe met ons bedrijf aan de Volkelseweg. Dicht bij de atletiekvereniging. Gemakkelijk, zal ook Has van Cuijk gedacht hebben, toen hij een grasmaaier nodig had.”

De in 2014 overleden Udenaar, die aan de wieg stond van de successen van Susan Krumins, was in die tijd trainer en nauw betrokken bij De Keien Atletiek. Wat nu echt niet meer zou kunnen, gebeurde in de jaren 90 nog wel. “Die grasmaaier van Has van Cuijk is toen opgevoerd. Er moest tenslotte veel mee worden gemaaid en dat moest natuurlijk zo snel mogelijk”.

Goed gereedschap belangrijk voor vrijwilligers 

“Een vereniging als De Keien Atletiek kan niet zonder vrijwilligers. Mensen die je vertrouwt en waar je van op aan kunt. En voor hen is goed gereedschap cruciaal”, aldus Hans Derks. “Zonder goed gereedschap kunnen die vrijwilligers niet fijn werken. En dát is juist zo belangrijk.”

foto: Hans Derks van Derks Tuinmachines (l) en Albert van der Rijt van De Keien Atletiek (r).

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30