Welkom bij De Keien Atletiek

Marathonworld sponsort De Keien Atletiek

Kort geleden werd een fraai reclamebord van Marathonworld geplaatst in het stadion van atletiekvereniging De Keien. Marathonworld en De Keien, die combinatie is natuurlijk geen toeval en klinkt als een goed huwelijk. “We zijn erg blij met Marathonworld als nieuwe sponsor”, geeft Albert van der Rijt van de sponsorcommissie aan.

Voorbereiding en begeleiding

Beide partijen zijn gefocust op sportieve prestaties en het plezier daarin. Bij De Keien kun je je op een goede manier voorbereiden op het lopen van bijvoorbeeld een marathon. Er is professionele begeleiding in de vorm van onder andere op maat gemaakte trainingsschema’s. “Maar lopers willen dan ook eigenlijk alleen bezig zijn met het lopen van die marathon. Ze willen zich helemaal niet bezighouden met tickets, de reis, een hotel of allerlei randzaken”, aldus Michelle Starren van Marathonworld. “En dát is precies waar wij voor zorgen. We begeleiden al tientallen jaren deelnemers aan de marathon van New York, maar inmiddels ook vele andere marathons. Zoals die van Chicago, Berlijn of Valencia.”

Clinic

Vorig jaar waren we op zoek naar een plek om een event te houden, waaronder een clinic voor een groep marathonlopers. Als Udens bedrijf hebben we toen al snel ons oog laten vallen op het stadion en de baan van De Keien. Logisch, toch?”

Heb jij ook een marathon op je bucketlist staan? Kijk dan eens op www.dekeienatletiek.nl of www.marathonworld.nl

foto: overhandiging van het sponsorcontract door Albert van der Rijt aan Stefanie Koenen (l) en Michelle Starren (r) van Marathonworld

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30