Welkom bij De Keien Atletiek

De Keien Atletiek start met loopgroep voor senioren

Nu de coronabeperkingen afnemen en er steeds meer ruimte komt om samen te bewegen, start De Keien Atletiek met Diëtistenpraktijk Uden vanaf donderdagochtend 1 juli met hardlooptrainingen voor senioren. Speciaal bedoeld voor de mensen die het stilzitten beu zijn en op een ontspannen manier kennis willen maken met de hardloopsport. Zowel beginnende sporters als senioren met hardloopervaring zijn welkom.
Op een ontspannen én verantwoorde wijze kennismaken met de beginselen van de hardloopsport: dat is het doel van de hardlooptrainingen voor senioren op donderdagen. Onder begeleiding van ervaren trainers maken deelnemers kennis met de belangrijkste beginselen van de hardloopsport. “Zo is er volop aandacht voor blessurepreventie, waarbij het beginnersenthousiasme enigszins getemperd wordt om blessurevrij te blijven en ook na enkele weken het plezier van actief bewegen te ervaren”, laat het bestuur van De Keien Atletiek weten. Zo bestaan de trainingen altijd uit een warming-up, waardoor de belastbaarheid van de spieren beter is en de kans op blessures tot een minimum wordt beperkt. Vervolgens is het tijd voor de kern van de training, waarbij deelnemers de meters op de atletiekbaan afleggen. Na afloop is er een gezamenlijke cooling-down.

Doe gezellig mee!
Geïnteresseerd? Kom op donderdag 1 juli om 9:00 uur naar het station van De Keien Atletiek. Wil je vooraf meer informatie? Kijk op www.dekeienatletiek.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


September 2021
Z M D W D V Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30